Hlavní obsah
Sport

Skandál! V klíčovém duelu proti Moldavsku nenastoupí tři klíčoví hráči

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Fotbalové reprezentaci se momentálně moc nedaří a den před klíčovým utkáním se hráči nastupující v základní sestavě zásadně provinili proti interním pravidlům a v zítřejším zápase nenastoupí.

Článek

Jedná se o Vladimír Coufal (31), Jan Kuchta (26) a Jakub Brabec (31). Národní tým se přesunul z Varšavy do Olomouce. Mužstvo se zatím stále nachází na druhé postupové příčce po remíze 1:1 s Polskem a v utkání proti Moldavsku mu stačí získat bod. Všichni tři provinění hráči nastoupili v základní sestavě. Zmíněná trojice vyrazila do nočního klubu Belmondo. Spolu s hráči se zde nacházel také člen výkonného výboru FAČR a trenér futsalového národního týmu Tomáš Neuman, doprovázen obráncem Sigmy Olomouc Filip Novák.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám