Hlavní obsah
Umění a zábava

Out of dimension show plná humoru a ženské krásy v dokonalé iluzi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Petr Janaš, Deeply AI

ilustrační foto

Představte si prostor, kde umělci a tanečníci vytvářejí úchvatnou show, která se nebojí překračovat hranice. Cabaret Travestie je takovým místem.

Článek

Exkluzivní uskupení zkušených umělkyň a tanečníků divákům servíruje nezapomenutelné zážitky plné smíchu, přepychových kostýmů a energických vystoupení, jejichž představení je dokonalou iluzí ženské krásy a umocňuje dojem z perfektně připraveného programu.

Travestie Cabaret je exkluzivní uskupení umělkyň a tanečníků, které přináší divákům nezapomenutelné zážitky plné humoru, bohatých kostýmů a energických vystoupení. Jejich show je dokonalou iluzí ženské krásy, která umocňuje celkový dojem z perfektně připraveného programu.

Daina Divad (její nezapomenutelná Tina Turner) a Lolla de Schampagne (úžasná nejen jako Helena Vondráčková), zakladatelky souboru Travestie Cabaret, jsou na scéně již přes 20 let a dlouhodobě se věnují improvizaci, ve které jsou pravými mistryněmi. Jejich dlouholeté zkušenosti se odrážejí nejen v jejich vystoupeních, ale také v jejich práci v divadle, filmu a moderování různých akcí.

Dokonce byl o nich připraven dokument Českého rozhlasu, ve kterém se objevila i zpěvačka Ilona Csáková. Jejich vystoupení jsou velmi oblíbená a vyprodávají řadu podniků, sálů a divadel po celé republice. A v Brně například Divadlo Husa na provázku nebo Hadivadlo.

Scheilla von Rosse je tanečnice s neuvěřitelným talentem. Další členkou souboru Travestie Cabaret je Scheilla von Rosse, která prožila celou kariéru v oblasti baletu a účinkovala mimo jiné i v televizních kabaretních pořadech. Její taneční zkušenosti doplňuje efektními kostýmy, na jejichž výrobě se sama podílí. Scheilla von Rosse je velmi variabilní a nebojí se výzev. Jejím cílem je ztvárňovat nejen klasicky kabaretní čísla, ale také se neustále vyvíjet a objevovat nové styly a žánry.

V neposlední řadě skupinu Travestie Cabaret uzavírá Ivory Divine. Je nejmladší členkou souboru a profesionálně vystupuje od roku 2019. Před svým vstupem na scénu se dlouhou dobu věnovala zdokonalování své estetiky. Její 15 let zkušeností ve vizážistickém oboru se promítají do jejího líčení, a při vystoupení si zakládá na kvalitních parukách a vymodelované postavě. Během svých čísel se soustředí na preciznost, výraz a energii, kterou přenáší na publikum. Ivory Divine ráda využívá prvky hereckého umění, tance a burlesky, což její vystoupení dělá nezapomenutelným.

Na scéně Travestie Cabaret se také objevují tanečníci Patrik a Dan, kteří nejenom tancují, ale také tvoří choreografie pro celý soubor. Patrik vystudoval obor Muzikál na Konzervatoři J. Ježka v Praze a má za sebou mnoho úspěšných vystoupení v muzikálech. Také se objevil v televizních soutěžích, jako je Československá superstar a Hlas Československa. Daniel studoval na Taneční konzervatoři v Brně a účinkoval v baletních a operních představeních Národního divadla v Brně. Aktuálně se věnuje tanci jako lektor, účastní se tanečních soutěží a vede několik vlastních projektů.

Travestie Cabaret je skupina umělců, která přináší divákům nezapomenutelné vystoupení plné humoru, vzrušení a ženské krásy. Jejich profesionální příprava, dokonalé kostýmy a energická vystoupení zaručují nezapomenutelný zážitek. Každý člen souboru přináší na scénu svůj unikátní talent a osobnost, která je neodmyslitelnou součástí jejich show.

Pokud se chcete pobavit a zažít večer plný zábavy a dobré nálady, určitě neváhejte navštívit show Travestie Cabaret. Jejich vystoupení jsou nejenom vizuálně ohromující, ale také inspirující a plné pozitivní energie. Připravte se na nezapomenutelný zážitek, který vás rozhodně nenechá chladnými.

Anketa

Líbí se mi tento druh zábavy?
- ano, pořád
100 %
- už je to pasé
0 %
- ne, nikdy se mi to nelíbilo
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 2 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz