Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak nesmělý Jarda přišel v 28 letech o panictví a našel ženu svých snů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Jak nesmělý Jarda přišel v 28 letech o panictví a (málem) našel ženu svých snů! Příběh z České republiky.

Článek

Jarda, 28letý mladík, byl vždy trochu plachý a rezervovaný, co se týkalo vztahů s opačným pohlavím. Měl své zájmy a kamarády z kostela a z hospody, ale intimní vztahy byly pro něj vždy trochu složité. Přestože měl kolem sebe spoustu přátel, měl pocit, že mu něco chybí.

Jednoho dne na večírku u kamarádů – příznivců heavy metalu- se Jarda seznámil s Markétou. Ženou o něco starší než on. Markéta byla otevřená, energická a měla něco, co na Jardu neskutečně přitahovalo. Po několika setkáních a dlouhých rozhovorech si začali být více než blízcí. Pomrkáváme na dospělé čtenáře a čtenářky. Dobrotivý Jarda začal cítit, že mezi nimi je něco víc než jen suché přátelství.

Začíná to gradovat!

Postupně rostlo jejich vzájemné porozumění a sílila i intenzita a kreativita jejich něžností. Markéta byla trpělivá, hravá a chápající, což Jardu uklidňovalo. Nakonec se odhodlal říct jí o své nejistotě a nezkušenosti ohledně intimních vztahů. Markéta byla k němu laskavá a ujistila ho, že není důvod se ničeho obávat.

Když se jednoho večera rozhodli strávit spolu poprvé intimní chvíle. Jarda byl po čertech nervózní, ale cítil, že s Markétou je to něco jiného, skoro jako z romantických klipů na Tik Toku. Byla to vzájemná volba, založená na vzájemné důvěře, lásce a respektu.

Decentně popsaná zkušenost byla pro Jardu klíčová. Zjistil, že intimita a láska jsou o mnohem víc než pouhý fyzický akt, jak jej předtím viděl nesčetněkrát na internetu.

S Markétou začal objevovat krásu blízkosti a sexu s jinou fyzickou osobou.

A pochopil, že to, co prožívá s ní, je mnohem významnější než jeho předchozí obavy a nejistoty.

A jak to bylo dál?

Jarda a Markéta pokračovali ve svém krásném vztahu. Nikoho nepřekvapuje, že se stával stále silnějším a hlubším… Pro Jaru bylo osvobozující zjistit, že opravdová láska existuje. A hlavně že vše má svůj čas a svůj vlastní přirozený vývoj.

Básník by řekl, že společně (premiér Fiala by řekl SPOLU) začali procházet radostmi i výzvami běžného života. Jarda objevil, že Markéta mu pomáhá otevřít se novým zážitkům a pohledům na svět. Zároveň Markéta ocenila Jarův klidný a rozvážný přístup k životu. Jejich vztah byl harmonický a plný vzájemného respektu.

Společný život bez mráčku?

Časem začali společně plánovat budoucnost. Rozhodli se pro společný život. Našli svůj nový vlastní domov na HIPPOtéku, což je vždy divoká jízda na hrochu.Ale vše zvládli.

Porodili 3 děti, tedy postupně, nešlo o trojčata. Jára byl u všech šesti porodů, ano Járovi připadalo, že každý porod vydá minimálně za dva. Markéta si to náramně užívala, hlavně ten poslední. A ráda se chlubila kamarádkám, ja jí to jde pěkně od… ruky.

Jarda zjistil, že v Markétě našel nejen životní partnerku, ale také nejlepší kamarádku a skvělou kuchařku a opravářku drobných domácích spotřebičů. Vidíte, zde bouráme stereotypy, že opravářem musí být jen muž. Ba ne, i žena může opravit ledničku nebo protékající WC, píšeme rok 2024.

Oba sdíleli své sny, ambice a podporovali se navzájem v každodenních výzvách.

A zde je pohádky konec.

Už jsem některé kolegy rozvodové právníky vyděsil, že nebudou mít, co jíst a z čeho zaplatit členství v golfovém klubu, že?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz