Hlavní obsah

Koho má Česko navrhnout na euro komisaře? Zdeněk Godla - vhodný kandidát! Bez cenzury!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Glosář P.Kolmana. Bez cenzury!

Článek

Funkční období současné Komise skončí 31. října 2024.

Pojďme přímo k jádru věci , opakují pojďme přímo k jádru (jak z dukovanského reaktoru)..

Máme za to, že Česko by mělo jako euro-komisaře navrhnout nějakého Roma či Romku, aby bylo jasně vidět, že nejsme žádní rasisté. Musíme prostě vyslat jasný antirasistický signál. Také, aby vnesl do nejvyšších pater Evropské komise svěží vítr a propsal tam názory spodních českých deseti milionů, resp. spodní evropské půl-miliardy! Navrhněme tam někoho jako je třeba Zdeněk Godla nebo Emil Zajac (ex VyVolený).

Určitě by nemělo jít o trafiku pro nějakého vysloužilého/zasloužilého politika nebo političku.


Notabene eurokomisař nepracuje pro zemi, která ho tam vyslala (tedy pro ČR) , ale pro celou Evropu! Pro všech 27 členských států EU, na to nezapomínejme.


Takže pokud si někdo myslí, že tam máme poslat nějakého šikulu s rozvinutým lobbystickým pozadím, co tam bude „zařizovat něco pro Česko“ , tak je úplně mimo. , A jen dokazuje, že vůbec ale vůbec nerozumí evropským hodnotám a vztahům.

😆👾

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz