Hlavní obsah
Názory a úvahy

Zvolebnívá se: Nerudová versus Turek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Je to tady, přátelé! Politická scéna naší malé země opět zažívá nečekané věci. Po letech boje proti populistům, mafiánům a jejich věrným přívržencům se STAN (a jeho lídryně do EP) rozhodla nasadit úplně novou strategii.

Článek

S vážností hodnou antických akademických hrdinů vyzvala na duel samotného Turka!

Ano, ten kandidát Filip Turek, kterého jste možná viděli, jak se producíruje mezi traktoristy a motoristy, nyní čelí neúprosnému politickému kolosu, kterým je Danuše Nerudová.

Zapomeňte na ANO, Piráty nebo SPD.

Tyto strany už nejsou dostatečnou výzvou pro D. Nerudovou.

Ne, nyní je čas čelit těm skutečně nebezpečným soupeřům – těm, kteří mají podporu jak motoristů, tak traktoristů. Na to Přísaháme.

Kdo by si myslel, že STAN už nemá co dokazovat, když se na obzoru objevují titáni jako Motoristé s podporou Přísahy?

Co nás čeká příště? Možná Lídryně Nerudová vyzve samotného Cibulku (zatím bez šesti medvědů), aby ukázala, že se nezalekne ani těch nejexotičtějších kandidátů.

Nebo snad dokonce stranu Mourek? Jejíž podpora mezi kočkofilními libeňskými voliči by mohla být klíčová pro další volební období?

Nuda v Br(no)uselu

Jedno je jisté: v této hře není místo pro nudu. Naši politickou scénu čekají jen ty největší spektákly a my se můžeme těšit na další nečekané výzvy.

Možná se jednou dočkáme i toho, že se Danuše Nerudová utká s celým ansámblem cirkusu Berousek, protože kdo jiný by mohl lépe symbolizovat to, co se děje na naší politické scéně?

Ať už se ale stane cokoliv, jedno je jisté: nudou u nás rozhodně trpět nebudeme. Takže přátelé, připoutejte se a užívejte si předvolební jízdu, protože představení teprve pořádně začíná!

(autorská satirická glosa)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz