Hlavní obsah

Důchodci, vyžírkové státní kasy!!!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co uděláme s důchodci? Povolíme jim chodit na červenou a zakážeme návštěvy lékařů - a reforma důchodového systému je HOTOVA!!!

Článek

Tak tady vidíme, jací jsou důchodci vyžírkové!!! Inflace za dva roky je 26%, celoživotní úspory jsou v háji a když jim stát má přidat blbou tisícovku, je okolo toho keců jako v římském koloseu (a to je jen zlomek z oné inflace). A to nejsem zastánce důchodcovských nářků, ale iritují mne priority naší úžasně složené pětidemolice, kde se spojil čert s ďáblem jen proto, aby si mohli na stará kolena nahrábnout ze státního korejtka, než bude úplně prázdné. Cpou peníze našich daňových poplatníků do armády, jako by to bylo to poslední, co nás může spasit. Tolik válečných štváčů jsem pohromadě už dlouho neviděl a vrchol všeho je blondýna řídící ministerstvo války!!! Řítíme se do velkého průseru a hodně rychle. Myslím, že brzy budou výše důchodů úplně nedůležité téma. Jak bych se chtěl mýlit.....

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám