Hlavní obsah
Internet a technologie

PISALEK(AI) vytvářejte obsah s pomocí AI

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: WWW.PISALEK.AI

Vytvářejte obsah s pomocí AI

PISALEK (AI) je revoluční systém s podporou AI, který posouvá a automatizuje tvorbu obsahu na zcela novou úroveň. Během chvíle můžete generovat jedinečné a vysoce kvalitní texty a obrázky. Bez systému s podporou AI se v budoucnu neobejde nikdo.

Článek

S nástupem jazykových modelů GPT-3 strojového učení od OpenAI se dostává kvalita výstupů produkovaných umělou inteligencí (AI) na velmi vysokou úroveň. Úroveň produkce je mnohdy vyšší, a to i u textů, grafiky, části zdrojových kódů a do budoucna i zvuků, než u výstupů vytvořených lidmi neprofesionály v kreativních oborech.

Co je náš cíl?

Náš cíl je nabídnout první kvalitní český nástroj s podporou AI. Nemáme ambice nahradit kreativce, kteří budou mít se svými kvalitními výstupy vždy své místo. Ale pomoci všem, pro které je tvorba textů, grafiky, zdrojových kódu nebo v budoucnu i zvuků denním chlebem a usnadnit a zrychlit jim jejich práci.

PISALEK(AI) má sloužit, jako kvalitní AI pomocník. Pro zefektivnění každodenní práce všem marketérům a lidem, kteří denně řeší svoje PR na sociálních sítích.

PISALEK(AI)

je revoluční systém s umělou inteligencí (AI), který posouvá a automatizuje tvorbu obsahu na zcela novou úroveň. Během chvíle můžete generovat jedinečné a vysoce kvalitní články, obrázky, části zdrojových kódu nebo zvuky. Umělá inteligence (AI) posouvá hranice pro psaní textů, tvorbu obsahu, grafiky a zvuků naprosto zásadním způsobem, stejně jako mění celý obor PR a marketingu.

Díky PISALKOVI (AI) získáte možnosti, o kterých se copywriterům či novinářům ani nesnilo. Snižte své náklady pomocí moderních technologií AI a ušetřete drahocenný čas.

  • Šetří čas a peníze
  • Zvyší produktivitu
  • Najde správná slova
  • Pomůže překonat tvůrčí blok
  • Vytvářejte snadno cílený obsah
  • Zlepší kvalitu finálního výstupu
  • Poslouží jako generátor nápadů
  • Až 10x rychlejší tvorba obsahu
  • Navrhne různé varianty nadpisů
  • Používá (téměř) bezchybně gramatiku
  • Přizpůsobí zabarvení a tón textu jeho zaměření
  • Plug-in pro WordPress, Shoptet a chystáme podporu dalších platforem

Věříme v maximální jednoduchost a efektivitu práce, a to chceme odrazit v naší aplikaci PISALEK(AI).

Kdo jsme?

Jsme zatím parta šesti nadšenců (nabalují se další), kteří dlouhodobě sledují vývoj AI a věří, že AI je dobrý sluha, ale zlý pán!

Proč to děláme?

Uděláme vše co je v našich silách, abychom zpropagovali AI ve správném světle a poskytli všem kvalitní nástroj, který budou denně aktivně využívat všichni ke své práci. Věříme, že spoustě lidí usnadníme jejich práci a chceme získat i vaši podporu a další fanoušky, tak skvěle rozvijejicího a fascinujícího oboru okolo Artificial intelligence (AI).

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám