Hlavní obsah

Když Klaus cituje Havla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Média v posledních dnech věnovala svou pozornost několika politikům.

Článek

V článku, který přinesly 8.4. 2024 novinky.cz, bývalý prezident Klaus cituje větu z prvního prezidentského projevu Václava Havla ,Tato zem nevzkvétá.´ To je sice pravda, ale kdyby přiznal, že důvodem jeho rozmrzelosti je, že se mu nepodařilo upíchnout syna v politice, bylo by to nejen pravdivé, ale taky upřímné.

Média se ovšem v posledních dnech věnovala více politikům než jen Klausovi. Bývalý ministr zahraničí Svoboda si jejich pozornost zasloužil předvším tím, že jeho straničtí kolegové z KDU-ČSL zvažovali jeho vyloučení. Zvažovali, zvažovali, ale nakonec mu pouze doporučili, aby odešel sám. Prostě ,apage, Satanas!´

Další politik, který poutal pozornost, byl poslanec SPD Bašta. Celoživotní sociální demokrat Bašta zemřel jako poslanec SPD! Nemohlo to být jinak, než že se na to pánbůh nemohl dívat, a tak si vzal Jardu k sobě. Velké poučení pro Cyrila!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz