Hlavní obsah
Hry

Dokážete do 30 sekund zjistit, která taška má jiný obsah?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Jedna taška na obrázku má od ostatních odlišný obsah.

V této optické hádance si prověříte své pozorovací schopnosti a postřeh. Jen ti nejlepší pozorovatelé ji dokáží správně vyřešit do 30 sekund. Myslíte, že to zvládnete? Tak to zkuste.

Článek

Zadání hádanky

Na obrázku níže jsou čtyři na první pohled identické tašky. Ale pozor - jedna z nich skrývá jiný obsah než ostatní. Vaším úkolem je během pouhých 30 sekund odhalit, o kterou tašku se jedná.

Zní to jednoduše? Nenechte se zmást! Tato hádanka je záludnější, než se může zdát. Budete potřebovat orlí zrak a schopnost všímat si i těch nejmenších detailů. Porovnávejte pečlivě předměty v jednotlivých taškách, ale musíte být rychlí. Pusťte se do toho! Přejeme vám hodně štěstí.

Foto: Qizy

Zadání hádanky - Najděte tašku s odlišným obsahem

Našli jste odlišnou tašku? Nebo vás 30 sekund zaskočilo? Ať už jste uspěli nebo ne, nezapomeňte se o svůj výsledek podělit v následující anketě a vyzvat přátele k překonání vašeho času!

Anketa

Podařilo se vám určit tašku s odlišným obsahem od ostatních?
Ano, do 30 sekund!
69,4 %
Ano, ale trvalo mi to déle.
18,9 %
Nepodařilo.
11,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 281 čtenářů.

Tato optická hádanka není jen skvělou zábavou, ale také tréninkem pro váš mozek. Pravidelné luštění podobných optických hlavolamů může zlepšit vaši koncentraci, vizuální vnímání a rychlost zpracování informací.

Správné řešení

Pro ty, kteří tašku s odlišným obsahem nenašli, nebo se chtějí ujistit o svém správném řešení je zde odhalení. Jedná se o tašku vpravo dole. Jen ta totiž neobsahuje oproti ostatním jednu fialovou květinu.

Foto: Qizy

Správné řešení optické hádanky s taškami

Pokud se vám tento hlavolam líbil a rádi trénujete svůj mozek podobnými hádankami, sledujte náš profil, ať vám neuniknou nové úlohy.

Každý týden pro vás připravujeme nové výzvy - od optických iluzí přes logické hádanky až po matematické hlavolamy a kvízy. Nechte se překvapit, co přineseme příště! Možná to bude právě ta hádanka, která vás zcela pohltí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz