Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít netopýra mezi halloweenskými dýněmi?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy / Flux.1 AI

Blíží se Halloween a ve vzduchu je cítit napětí, tajemno a vůně dýňového koláče…

Tato trochu strašidelná optická hádanka procvičí váš mozek a zrak. Jen těm nejbystřejším se ji podaří vyřešit do 15 sekund. Budete mezi ně patřit i vy? Tak se do toho pusťte.

Článek

Zadání

Na obrázku níže naleznete mnoho halloweenských dýní, každá má jedinečný výraz. Ale pozor! Mezi těmito oranžovými strašáky se ukrývá malý netopýr. Vaším úkolem je najít tohoto okřídleného vetřelce do 15 sekund. Připravte si oči, nastavte stopky a pojďme na to!

Foto: Qizy / Flux.1 AI

Hádanka - Najděte na obrázku ukrytého netopýra

Tyto optické hádanky nejsou jen zábavou, ale trénují vaši schopnost koncentrace, zlepšují všímavost a posilují schopnost rychlého rozhodování. Je to jako taková malá posilovna pro vaši mysl - čím více cvičíte, tím lepší budete!

Pokud jste už hádanku vyřešili, můžete si svůj výsledek porovnat s ostatními v následující anketě.

Anketa

Podařilo se vám najít na obrázku netopýra?
Ano, do 15 sekund!
53,6 %
Ano, ale trvalo mi to déle!
17,9 %
Nepodařilo!
28,5 %
Celkem hlasovalo 28 čtenářů.

Gratulace všem, kteří našli netopýra v časovém limitu! Jste mistři Halloween postřehu. A pro ty, kterým se to nepodařilo - nezoufejte! I ten nejlepší lovec duchů někdy mine. Důležité je, že jste to zkusili. S každou další hádankou možná bude váš zrak ostřejší a mysl bystřejší.

Řešení:

Připraveni na odhalení? Tady je náš malý netopýří kamarád!

Foto: Qizy / Flux.1 AI

Řešení optická hádanky s netopýrem

Děkujeme všem odvážlivcům, kteří se pustili do této „strašidelné“ hádanky. Pokud se vám líbila, vyzkoušejte i naše další optické hádanky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz