Hlavní obsah
Hry

Dokážete nalézt do 30 sekund lízátko, které není do páru?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Qizy

Optická hádanka pro bystré oči

V této obrázkové hádance si můžete prověřit, jak dobře spolupracuje váš mozek se zrakem. Dokážete na obrázku nalézt do 30 sekund lízátko, které není s jiným do páru?

Článek

Zadání hádanky

Prohlédněte si na obrázku barevná lízátka a pokuste se v co nejkratším čase nelézt jedno, které není s jiným lízátkem do páru. Pokud se vám podaří tuto optickou hádanku vyřešit úspěšně do půl minuty, lze o vašich pozorovacích schopnostech prohlásit, že jsou nepochybně geniální.

Tak se pusťte do hledání. Níže naleznete anketu, ve které si můžete svůj výsledek porovnat s ostatními, a samozřejmě i správné řešení.

Anketa

Podařilo se vám najít na obrázku ojedinělé lízátko?
Ano, do 30 sekund.
56,2 %
Ano, ale trvalo mi to déle.
24,7 %
Ne.
19,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 89 čtenářů.

Snad jste se při hledání lízátka v této hádance příjemně zabavili a potrénovali zrak a mozek. Nyní již máte úkol jistě vyřešen, tak si zkontrolujte níže správnou odpověď.

Řešení

Hledané lízátko je třetí zleva nahoře. Má kratší špejli.

Foto: Qizy

Řešení optické hádanky s lízátky

Pokud se vám podařilo tuto hádanku vyřešit úspěšně, gratulujeme vám. Pokud jste to zvládli v časovém limitu do půl minuty, zasloužíte si obdiv.

Vyzkoušejte i naše další obrázkové hádanky a testy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz