Hlavní obsah
Hry

Filmový kvíz nejen pro znalce: Dáte ho na jedničku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Test všeobecných filmových znalostí

Pokud jste filmový fanda, nebude asi pro vás problém projít tímto kvízem. Ale jen filmoví experti jej dají na jedničku. Myslíte, že mezi ně patříte? Tak to zkuste.

Článek

Test obsahuje dvacet otázek, které prověří vaše znalosti z oblasti světových trháků, české filmové klasiky, populárních seriálů i legendárních filmových hlášek. Jen ti nejlepší dosáhnou v konečném hodnocení na vysněnou jedničku. Kvíz není časově omezen, ale i nejistým nezabere více než 3 minuty. Pusťte se do něj, hodně štěstí!

Tak co, jak jste si vedli v našem filmovém kvízu? Dokázali jste získat jedničku? Ať už se vám podařilo dosáhnout jakéhokoli výsledku, věříme, že jste si užili testování a dozvěděli se něco nového.

Nezapomeňte se podělit o svůj výsledek v následující anketě. Můžete si tak porovnat své filmové znalosti s ostatními.

Anketa

Jakou známku jste získali v tomto kvízu?
Jedničku
6,7 %
Dvojku
14,3 %
Trojku
37,1 %
Čtyřku
32,4 %
Pětku
9,5 %
Celkem hlasovalo 105 čtenářů.

Svět filmu je nekonečný a plný fascinujících příběhů, ikonických postav a nezapomenutelných momentů. Nebojte se ho dále objevovat. Třeba i s našimi filmovými kvízy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz