Hlavní obsah
Hry

Hra na schovávanou: Najdete v lese do 15 sekund veverku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Optická hádanka s veverkou v lese

V této optické hádance budete hledat v lese ukrytého hosta. Dokážete v tomto lesním labyrintu najít roztomilou veverku dříve, než uplyne 15 sekund?

Článek

Připravte si stopky a bystré oči! Na obrázku níže se rozprostírá kouzelný les plný jehličnanů, barevných šišek a tajemství ukrytých ve stínech stromů. Ale pozor, mezi touto idylickou scenérií se skrývá nenápadný obyvatel lesa - roztomilá veverka!

Vaším úkolem je najít tohoto malého chlupatého kamaráda co nejrychleji, ideálně do 15 sekund. Pro někoho to možná nebude snadné, protože naše veverka je mistryně maskování. Možná se schovává za šiškou, nebo vykoukne zpoza kmene stromu? Či snad našla útočiště v hustých větvích?

Prozradíme vám malou nápovědu - hledejte pozorně mezi hnědými odstíny, které by mohly splývat s jejím kožíškem. A nezapomeňte, že veverky jsou známé svou hbitostí a šikovností, takže může být prakticky kdekoliv!

Tak co, jste připraveni na tuto zábavnou výzvu? Připravte si stopky, soustřeďte se a… Start! Kolik vám bude trvat, než objevíte našeho chlupatého kamaráda?

Foto: Qizy

Optická hádanka - Najděte na obrázku veverku

Pokud se vám nepodaří veverku najít do 15 sekund, nezoufejte. I ti nejostřejší pozorovatelé občas potřebují více času. Hlavní je, že si užijete zábavu při hledání!

Anketa

Podařilo se vám vyřešit tuto optickou hádanku s veverkou?
Ano, do 15 sekund!
83,1 %
Ano, ale trvalo mi to déle.
8,2 %
Nepodařilo!
8,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 526 čtenářů.

I přesto, že tato hádanka byla snadná, pro jistotu si ukážeme, kde byla veverka ukryta.

Foto: Qizy

Řešení optické hádanky s veverkou

Pokud se vám hádanka líbila, vyzkoušejte i naše další hádanky z našeho profilu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz