Hlavní obsah
Hry

Osmisměrka na čas - Jak rychle najdete pět slov?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy / Flux.1 AI

Osmisměrka online - Jak rychle ji dokážete vyluštit

Máte chuť na slovní výzvu pro váš mozek? Připravili jsme pro vás online osmisměrku, která prověří vaše schopnosti! Vaším úkolem je najít pět slov začínajících na písmeno Z v co nejkratším čase.

Článek

Naše osmisměrka není žádná procházka růžovým sadem! Písmena se tu točí jako na kolotoči, takže budete muset zapojit všechny své mozkové závity. Vaším úkolem je najít slova ZISK, ZJEV, ZLOM, ZMAR a ZNAK v bludišti písmenek. Nezapomeňte, že slova se ukrývají ve všech směrech - vodorovně, svisle, diagonálně, a dokonce i pozpátku, takže budete muset být opravdu všímaví! A pozor, tikají vám hodiny!

Dokážete to zvládnout pod minutu a zařadit se mezi osmisměrkové šampiony? Nepřemýšlejte a pusťte se do toho! Kdo ví, možná objevíte svůj skrytý talent luštitele.

Podařilo se vám najít všechna slova? Pak si můžete v následující anketě porovnat svůj postřeh s ostatními. Hlasujte a zjistěte, jak si stojíte!

Anketa

Kolik času jste potřebovali k nalezení všech pěti slov?
Méně než minutu
9,5 %
1 až 2 minuty
47,6 %
2 až 3 minuty
14,3 %
3 až 4 minuty
19 %
Více než 4 minuty
9,6 %
Celkem hlasovalo 21 čtenářů.

Doufáme, že se vám tato osmisměrka líbila a že jste si při jejím řešení nejen procvičili mozek, ale také se pobavili. Pravidelné luštění podobných úloh může zlepšit vaši koncentraci, paměť a schopnost rychlého rozhodování. Navíc je to skvělý způsob, jak si odpočinout od každodenního stresu a relaxovat. Vyzkoušejte i naši další českou slovní hru Wordle. Pravidelným hraním takových her můžete efektivně posilovat své kognitivní schopnosti, procvičovat slovní zásobu a udržovat svou mysl v kondici.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz