Hlavní obsah
Hobby a volný čas

Mozkový test: Kolik odlišných čísel naleznete?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Qizy.cz

Optická hádanka - najdi odlišná čísla

Hádanky jsou oblíbeným způsobem trávení volného času a procvičování našich mozku a smyslů. Jednou z takových hádanek je tato otázka, kolik odlišných čísel můžete nalézt na obrázku plném čísel 97.

Článek

Na obrázku jsou zobrazena čísla 97, mezi kterými jsou umístěna i jiná čísla. Vaším úkolem je najít a spočítat, kolik jiných čísel (krom č. 97) na obrázku můžete nalézt. Při pečlivém zkoumání byste měli být schopni identifikovat jedinečná čísla a zaznamenat je.

Výsledek se může lišit v závislosti na vašem soustředění a trpělivosti. Zrak si po chvíli na obrázek zvykne a mozek pak snadno zpracuje odlišnosti, takže budete muset být jen důkladní při prohlížení.

Takové mozkové a optické hádanky mají několik výhod. Zaprvé, poskytují zábavný a stimulující způsob trávení volného času. Procvičují náš mozek, logické a vizuální schopnosti, a pomáhají nám udržovat si ostrost mysli. Tyto hádanky mohou také trénovat naši pozornost, koncentraci a schopnost rozpoznávat vzorce a rozdíly v datech.

Dobrou zprávou je, že existuje mnoho dalších hádanek, které můžete objevovat a vyřešit, ať už se jedná o matematické hádanky, logické úkoly nebo optické iluze. Každá z těchto hádanek je jedinečná a přináší své vlastní výzvy a zábavu.

Zadání hádanky:

Najděte na obrázku jiná čísla než 97. Kolik jich je?

Foto: Qizy.cz

Hádanka: Kolik jiných čísel než 97 na obrázku naleznete?

Takže, vrátíme se k hádance s čísly 97. Vaším úkolem je najít a spočítat všechna odlišná čísla krom 97, jež se na obrázku nalézají. Připravte se na zkoumání a postupné objevování čísel, která se skrývají mezi čísly 97.

Užijte si tuto hádanku a zkuste se dostat na správnou odpověď. Ať už najdete jakákoli čísla, představují skvělý trénink pro váš mozek a vaše smysly!

Pokud si budete chtít poměřit své výsledky s ostatními, hlasujte v následující anketě. Níže pak naleznete správné řešení.

Anketa

Kolik odlišných čísel (kromě č. 97) jste na obrázku nalezli?
Žádné
0,9 %
1
4,1 %
2
15,5 %
3
32,9 %
4
42,9 %
5
2,3 %
více než pět
1,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 219 čtenářů.

Mohlo by vás zajímat:

Řešení hádanky

Foto: Qizy

Hádanka - kolik jiných čísel než 97 na obrázku naleznete - řešení

Správná odpověď je tedy 4

Gratulujeme všem, kterým se to povedlo.

Mozek a vědomosti můžete také trénovat na našich nových kvízech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám