Hlavní obsah
Hry

Najdete do 20 sekund mezi hruškami schovaný banán?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy

Optická hádanka s banánem mezi hruškami

Tato jednoduchá, ale zábavná optická hádanka prověří vaše pozorovací schopnosti. Při pohledu na obrázek plný vysmátých hrušek se jen těžko hledá jediný schovávající se banán. Najdete ho?

Článek

Zadání hádanky

Prohlédněte si obrázek níže, na kterém naleznete desítky smějících se hrušek. Mezi tyto ovocné obličeje se schoval jeden veselý banán. Vaším úkolem je tento banán vypátrat v co nejkratším čase. Pokud to zvládnete do 20 sekund, pak patříte mezi skvělé pozorovatele s velmi dobrými zrakovými schopnostmi a smyslem pro detail. Tak se do toho pusťte, čas začíná běžet!

Foto: Qizy

Zadání hádanky - Najděte mezi hruškami jeden banán

Svůj výsledek pátrání si můžete porovnat s ostatními v následující anketě.

Anketa

Podařilo se vám nalézt na obrázku banán?
Ano, do 20 sekund!
18,7 %
Ano, ale trvalo mi to déle.
13,5 %
Nepodařilo!
67,8 %
Celkem hlasovalo 1057 čtenářů.

Snad jste se nenechali zmást hruškovou přesilou a prokázali jste své schopnosti vizuálního mága! Ale pokud se vám banán najít nepodařilo, není to žádná ostuda. Hlavní je, že jste se u této optické hádanky pobavili a zapojili svůj pozorovací talent. Příště možná budete úspěšnější.

Správné řešení

Foto: Qizy

Řešení optické hádanky s hruškami a banánem

Optické hádanky jsou skvělým způsobem, jak zůstat ve střehu a nedůvěřovat všemu, co nám předkládají naše smysly. Zkuste i naše další obrázkové hádanky a udržujte svou mysl trénovanou!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz