Hlavní obsah
Hry

Najděte dva vlky mezi ovcemi - Hádanka, která potrápí váš zrak i mozek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy / Flux (AI)

Už jste někdy slyšeli o optických hádankách, které dokáží pořádně potrápit váš zrak i mozkové závity? Jednu takovou jsme si pro vás připravili.

Článek

Na první pohled vypadá obrázek jako normální stádo ovcí. Bílá chundelatá zvířata upřeně zírají přímo na vás. Jenže mezi nimi se skrývají dva vetřelci - vlci. Vaším úkolem je pozorně prozkoumat celý obrázek a oba vlky odhalit.

Přestože by se mohlo zdát, že vlky snadno poznáte, opak je pravdou. Vlci jsou schovaní opravdu dokonale a na první, ani druhý pohled si jich možná ani nevšimnete. Je třeba zapojit bystré oko a především trpělivost.

Foto: Qizy / Flux (AI)

Optická hádanka - Podaří se vám najít mezi ovcemi dva vlky?

Pokud jste vlky ještě nenašli, nevzdávejte to. Chce to klid, čas a možná i trochu vzdálenosti od obrazovky či monitoru. Nechte své oči, ať si obrázek důkladně „oskenují“ a třeba na vás vlci nakonec sami vyskočí. A až je objevíte, pocítíte radost z dobře splněného úkolu a ten příjemný pocit, že jste zase o kousek chytřejší.

Tak co, podařilo se vám už vlky objevit? Pokud ano, gratulujeme.

Sdílejte svůj výsledek hledání v následující anketě.

Anketa

Podařilo se vám najít mezi ovcemi dva vlky?
Ano, bylo to snadné!
28,9 %
Ano, ale dalo mi to zabrat.
11,7 %
Pouze jednoho.
50,4 %
Nepodařilo.
9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 716 čtenářů.

Správné řešení

A kde se ti dva nezbedníci schovali? Vezmeme si na to lupu.

Foto: Qizy / Flux (AI)

Řešení hádanky - Mezi ovcemi jsou ukrytí dva vlci

Vyzkoušejte i naše další optické hádanky, které nejsou jen zábavným rozptýlením ve volném čase. Jejich luštění má pozitivní vliv na naše kognitivní schopnosti, koncentraci a vizuální vnímání. Jsou vhodné pro všechny generace.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz