Hlavní obsah
Hry

Objevte své skryté povolání v bláznivém osobnostním testu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Qizy / Flux.1 AI

Zjistěte, pro jakou bláznivou práci jste se narodili.

Už vás nebaví obyčejné osobnostní testy, které vám řeknou, že byste měli být účetním nebo zahradníkem? Připravte se na jízdu na horské dráze absurdity s naším testem „Jaké je vaše absurdní povolání?“.

Článek

Tento test není pro slabé povahy nebo ty, kdo berou život příliš vážně. Je to divoká jízda světem práce, o kterém jste patrně nikdy neslyšeli a nesnili. Zapomeňte na všechno, co víte o kariérním poradenství – tady platí jiná pravidla.

Co můžete očekávat?

Otázky, které vás donutí zamyslet se například nad tím, jestli náhodou nejste tajný agent, jak často si čistíte uši vidličkou, nebo kolik jednorožců se vejde do vaší garáže.

Tak co, odvážíte se odhalit své pravé absurdní povolání? Klikněte níže a zjistěte, pro jakou bláznivou práci jste se možná narodili.

Varování: Tento test může způsobit nekontrolovatelné záchvaty smíchu, zmatené pohledy a náhlou touhu změnit kariéru na něco, co pravděpodobně neexistuje.

Tento test je vhodný pro:

  • Lidi, kteří se rádi smějí sami sobě
  • Ty, kdo hledají únik z reality (ale opravdu hodně daleko)
  • Každého, kdo někdy přemýšlel, jaké by to bylo mít za povolání něco skutečně ulítlého

A jak jste dopadli?

Teď, když jste objevili své pravé absurdní povolání, zajímá nás váš názor. Zúčastněte se naší mini ankety a dejte nám vědět!

Anketa

Jak spokojeni jste s výsledkem vašeho absurdního povolání?
Velké nadšení!
31,6 %
Zmatek a překvapení
5,3 %
Mírné zklamání
26,3 %
Nečekaná inspirace
36,8 %
Celkem hlasovalo 19 čtenářů.

Nezapomeňte se podělit o své výsledky s přáteli. Koneckonců, kdo by nechtěl vědět, že jeho nejlepší kamarád je ve skutečnosti předurčen k tomu být například profesionálním rozuzlovávačem sluchátek?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz