Hlavní obsah
Umění a zábava

TOP 10 filmů týdne na Netflixu podle sledovanosti v Česku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Netflix.com

Seznam deseti nejsledovanějších filmů na Netflixu za týden (13. - 19. listopad 2023)

V týdnu od 13. do 19. listopadu 2023 „Vánoční příběh“ z vedoucí pozice vytlačil Kazma s „ONEMANSHOW: The Movie“. „Vrah“ a „Nejlepší Vánoce na světě“ taktéž oslnily diváky a udrželi se v Top 10.

Článek

Pokud hledáte inspiraci na to, co si pustit na Netflixu, můžete se podívat na seznam deseti nejsledovanějších filmů za týden 13. - 19. listopadu 2023 v České republice. Tento žebříček je založen na datech z oficiálního webu Netflixu. Zde jsou filmy, které si Češi nejvíce oblíbili:

Foto: Netflix.com

ONEMANSHOW: The Movie

  1. ONEMANSHOW: The Movie - Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality.
  2. Vánoční příběh - Průšvihy v politice, zakázané vztahy a dovolená na sněhu svedou dohromady několik lidí, kteří tak budou mít na Vánoce o zábavu postaráno.
  3. Zabiják - Tento film je americký akční thriller z roku 2023, který režíroval David Fincher. Hlavní roli ztvárnil Michael Fassbender, který hraje nájemného vraha, který se po fatální chybě postaví proti svým zaměstnavatelům a sám sobě na mezinárodní honbě za odplatou, kterou tvrdí, že není osobní. Film je založen na francouzském komiksu stejného jména.
  4. Nejlepší Vánoce na světě - Tento film je americká rodinná komedie z roku 2023, která se točí kolem dvou starých kamarádek, které se náhodou setkají na Vánoce a musejí strávit svátky se svými rodinami. Heather Graham hraje Charlotte, která je přesvědčená, že život její kamarádky Jackie, kterou hraje Brandy Norwood, je příliš dobrý, aby byl pravdivý, a snaží se to dokázat. Film režírovala Mary Lambert.
  5. Grinch -Tento film je animovaná adaptace klasické knihy Dr. Seusse z roku 2018, která vypráví o zeleném mrzoutovi, který se rozhodne zrušit Vánoce v radostném městečku Kdosice. Ale malá dívka Cindy Lou, která hraje Cameron Seely, by mu mohla změnit srdce. Hlas Grinche propůjčil Benedict Cumberbatch.
  6. Ježek Sonic 2 je pokračování úspěšného filmu z roku 2020, který je založený na stejnojmenné videohře. Film sleduje dobrodružství rychlého ježka Sonica a jeho přátel. Sonic se chce mermomocí stát hrdinou. Spojí proto síly s novým kamarádem Tailsem, aby zastavili doktora Robotnika a ježuru Knucklese, kteří chtějí získat mocný smaragd. Film je zábavný, barevný a plný akce.
  7. Tlapková patrola ve filmu - Tento film je americká rodinná komedie z roku 2021, která se točí kolem Rydera a jeho odvážných pejsků, kteří vyrazí do města Adventure City, které právě ovládl hamižný starosta Humdinger. Tlapky se totiž hned tak něčeho nezaleknou! Film je inspirován úspěšným seriálem, kde postavy namluvili K. Kardashian, T. Perry nebo J. Kimmel.
  8. Vetřelec: Covenant - Tento film je americký akční thriller z roku 2017, který režíroval Ridley Scott. Hlavní roli ztvárnil Michael Fassbender, který hraje androida Davida, který se ocitne na mimozemské planetě plné nebezpečných tvorů. Film je pokračováním filmu Prometheus a součástí série Vetřelec.
  9. Uvězněna ve vlastním těle - Milá zdravotní sestra zkouší zjistit, jak pacientka v bezvědomí přišla ke svým zraněním. Podle všeho za nimi stojí kruté nepřátelství, nevěra, zrada a taky vražda.
  10. SLY - Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu.

Zdroj: Netflix.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
TV

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz