Hlavní obsah
Hry

Vánoční osmisměrka - zjistěte, co vás letos čeká pod stromečkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay / Qizy

Procvičte si mozek s Vánoční osmisměrkou

Vánoce jsou svátky klidu a pohody, ale také časem přání a dárků. Pokud si chcete vánoční čas zpříjemnit a zároveň si vyzkoušet, co vám osud přinese pod stromeček, vyzkoušejte naši vánoční osmisměrku.

Článek

Osmisměrky

Osmisměrky jsou zábavné slovní hry, které mají také řadu přínosů pro lidský mozek. Mají pozitivní vliv na rozvoj koncentrace a pozornosti, zlepšují logické myšlení a rozvíjí slovní zásobu.

Luštění osmisměrek je skvělý způsob, jak se zabavit a zároveň si odpočinout. Je to zábavná a relaxační aktivita, která vám může pomoci zlepšit náladu a odbourat stres.

Osmisměrka je hra, ve které se snažíte najít zadaná slova napsaná různými směry. V naší zábavné vánoční osmisměrce je úkol podobný, jen slova nejsou dopředu zadána.

Vaším úkolem je nalézt tři slova zapsaná v různých směrech. Tato tři slova, která v osmisměrce naleznete jako první, reprezentují dárky, které letos o Vánocích naleznete pod stromečkem. Teda pokud jste samozřejmě nezlobili, věříte na osud a napíšete je níže do komentářů. Věřte nebo ne, možná si k vám najdou cestu.

Tak už vás nebudeme dále napínat, pusťte se do hledání. Vánoční osmisměrka je zde:

Foto: Qizy

Vánoční osmisměrka 2023

Snad se vám podařilo dárky nalézt a osud vám bude nakloněn. Nezapomeňte napsat do komentářů, které dárky jste našli a zda byste je pod stromečkem uvítali. Pak už je to jen na osudu.

Ať jsou vaše Vánoce plné radosti a ať se vám splní všechna vánoční přání!

Zdroj: Autorský text a grafika - Qizy

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz