Hlavní obsah

Vědomostní kvíz: Otestujte své znalosti světa Google

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Qizy.cz

Googlování: Kvíz o všem, co musíte vědět

V dnešním digitalizovaném světě hraje Google zásadní roli. Jeho produkty a služby ovlivňují naši každodenní rutinu. Máte-li pocit, že jste digitální fanda, je tento kvíz jako stvořený pro vás!

Článek

Tento vědomostní kvíz obsahuje patnáct otázek, které se zaměřují na různé aspekty Google – od jeho původů až po nejnovější produkty. Budete testováni na vaši schopnost rozpoznat mezníky v historii této společnosti, znalost různých produktů a služeb a možná i na vaši schopnost předpovědět budoucnost.

Pokud jste dlouholetým uživatelem internetu nebo jen občasným procházejícím, tento kvíz vám přinese zábavu a možná i nějaké nové informace.

Začněme tím, že se ponoříme do historie této gigantické technologické společnosti a postupně odhalíme její inovace a příspěvky digitálnímu světu.

Kvíz na konci ohodnotí vaše znalosti.

Kvíz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz