Hlavní obsah

Už jste slyšeli o místě, které získalo uznání od mapy.cz?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Tady najdete klid a mír, obklopení lesy a slunce pronikající k dřevěnému altánku s ohništěm.

Článek

Už jste slyšeli o místě, které získalo uznání od mapy.cz? Ano, právě takto nádherně se můžete těšit na občerstvení v Pekle u Moravské Třebové! Zaslouží se o tolik chvály a doporučení od návštěvníků a teď se mohou pyšnit i odznakem kvality pro rok 2024, který do poštovní schránky přinesla zelená obálka. Když spatříte tu samolepku s odznakem na dveřích nebo výloze, budete vědět, že vás čekají prvotřídní služby a vynikající pohostinnost.

Ale co vlastně Peklo u Moravské Třebové skrývá? Zapomeňte na představu pekla plného temnoty a utrpení! Tady najdete klid a mír, obklopení lesy a slunce pronikající k dřevěnému altánku s ohništěm. Peklo má svou historii, kdysi bylo oblíbeným výletním místem, kde se konaly taneční zábavy, slavnosti a srazy spolků. Ačkoli se dochovala pouze hrázděná budova a kaplička nad pramenem, atmosféra místa je nezapomenutelná.

Nenechte si ujít cestu do Pekla! Příjemná procházka od moravskotřebovské vojenské školy trvá jen půlhodinu a nabízí vzrušující výhledy. Z Pekla můžete pokračovat dál a objevovat okolní krásy, jako je vrch Hušák nebo rozhledna Pastýřka. A kdo ví, možná narazíte na nějakou z těch nadpřirozených bytostí, o kterých se zde vyprávějí legendy…

Přijďte a zažijte atmosféru Pekla u Moravské Třebové! 🌟🌲🍴

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz