Hlavní obsah
Aktuální dění

Proč potřebujeme vyšetřovací komisi ke střelbě na fakultě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Robert Šlachta

Ve sněmovně vznikla iniciativa na vznik vyšetřovací komise ke střelbě na fakultě. Myslím, že situace dospěla do bodu, kdy to je potřebné a nutné.

Článek

V půlce ledna jsem na České televizi konfrontoval ministra Rakušana s otázkami k zásahu. Kdo rozhodl o práci s pouze jedním motivem? Kdo rozhodl o ochraně pouze jedné budovy fakulty. Co přesně se dělo od nálezu těla otce střelce do začátku střelby. Odpovědi nepřišly.

Teď už se začínají ptát i pozůstalí. Ani těm policie neodpovídá. Policejní prezident Vondrášek byl už třetí tragické střelby. Už třikrát selhal v nastavení systému práce policie. On zazdil nákup techniky pro ochranu měkkých cílů.

A politicky odpovědný za jeho jmenování policejním prezidentem je právě Rakušan. Přísaha podporuje vznik této vyšetřovací komise.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám