Hlavní obsah
Lidé a společnost

Anna Polívková se tajně vdala. Lidé se diví, proč tajila přítele

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Tajná svatba proběhla v Itálii, a to na romantické pláži Jaderského moře nedaleko Bari. Někteří lidé ale nechápou, proč svatbu tajila.

Článek

Anna Polívková je pěkná tajnůstkářka, protože svého přítele, dnes již manžela, dlouho tajila a neváhala vyvracet spekulace o vážném vztahu. Vždy, když se s ním někde ve společnosti objevila, mluvila o partnerovi jako o dobrém kamarádovi, a tak nikdo neměl tušení, že mezi nimi jde skutečně o vážný vztah.

Prozrazena ve Varech

Až letos v Karlových Varech vzbudila dvojice podezření , že jde o něco vážnějšího. Giussepe s Annou se vodili za ruce, jejich něžné objímání a polibky je nakonec prozradily. Mimochodem Anně to ve Varech velmi slušelo a celá zářila. Latinskoamerický tanec zamilovaného páru na závěrečné párty festivalu byl tak famózní, že připomínal vítězné číslo ze StarDance. Giussepe pochází z jihu Itálie, v Čechách žije již několik let a pracuje jako obchodní manažer pivovaru.

O práci může mluvit, o svém soukromí mlčí

Anna Polívková byla vždy skoupá na informace o svém soukromí a dotěrné dotazy na mateřství dokáže zamlžit. „Nechci to rozhodovat za osud, uvidíme, co přijde. Už teď děti okolo sebe mám, ať už sourozence nebo synovce. Zbožňují mě a já je nemusím vychovávat. Rozdivočelé je pak vždycky vrátím rodičům. Být sestra nebo teta je také výborná role,“ sdělila.

Její matka Evelyna Steimarová se nedávno vyjádřila. „Anča je odmalička introvert, zvlášť, když jde o její soukromí. Showbyznys nemá ráda, i když v něm pracuje. O své práci mluvit dokáže, ale o osobním životě mlčí jako hrob. Kolikrát i přede mnou,“ řekla o své dceři.

Bolek Polívka na italské svatbě své dcery nemohl chybět

V pátek se konala předsvatební seznamovací párty, na které nechyběl ani otec nevěsty Bolek Polívka. Anna v bílých šatech s květy rozdávala úsměvy, její snoubenec ji romanticky vyznal lásku, a to za doprovodu kytary. V sobotu pak rozzářená nevěsta Anna po boku pohledného ženicha štěstím jen zářila. Ve svých pětačtyřiceti letech Anna řekla své ANO a dnes je Giussepe jejím manželem. Hodně štěstí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz