Hlavní obsah
Lidé a společnost

Simona Krainová upřímně nenávidí školy. Je to snad důvod, proč má jen základku?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Simona Krainová/ Instagram se svolením

Simona Krainová

Má svérázné názory, kdyby bylo po jejím, děti by měla doma do dvanácti let. Říká, že škola jim krade dětství. Asi proto sama nevystudovala.

Článek

Modelka Simona Krainová žije s rodinou střídavě v Česku a v Dominikánské republice. Kluci mají chůvu i učitelku, chodí také do školy, aby byli chytří, i když Simona tvrdí, že školu sama upřímně nenávidí a dětem škola krade dětství. Možná proto má sama jen základní vzdělání. Střední neudělala, ani pak, když skončila s modelingem. Nestihla studovat nebo snad nechtěla? Vlastně měla štěstí, že v módě její vzdělání nikdo neřešil. Na světě prý jsme dlouho a stále něco řešíme, tak je času dost. Žije ve vysokém standardu a možná zapomíná, že krása není všechno a je pomíjivá…

Co vlastně Simona dělá, žije sen, kdo by to nechtěl?

Miluje cestování a cestuje ne proto aby naštvala lidi, ale všímá si lidí na ulici, hlavně žen a hledá inspiraci, netvoří jen ze sebe. Je to sen, kdo by to nechtěl? Říká: „Ženy jsou straky, a tak milují šperky.“ Ona jich má doma tolik, že má úplná klubka zamotaných řetízků, které s kamarádkou Jitkou a sklenkou vína rozmotávají. Nejradši má šperky od svých synů, přívěsky Pandy a náušnice tlapky Čivavy. Je jasné, že Simona má napilno.

Sama přemýšlí, co kdy dělala, hrála ve filmech, seriálech, moderovala, navrhuje oblečení, je tváří kliniky Yes Visage, má svoji vlasovou péči, pleťové krémy, řadu brýlí dioptrických, slunečních i sportovních. A teď má kolekci šperků, a to je vrchol, ty šperky jí právě nejvíc baví.

Žije bez pravidel v bublině, a to jí baví

Simona si žije život podle sebe a vlastně bez pravidel. Říká: „Mě ta bublina hrozně baví, protože tam mám jen pár dobrých přátel, své děti, rodinu a manžela. Stačí mi to tak a jsem spokojená.“ Tito lidé mají pro ni hodnotu a ostatní jsou jen CIRKUS. A ona se ho jen někdy zúčastní. Sebevědomí ji ale neschází. Říká o sobě, že respektuje ostatní, ať si každý žije jak se mu líbí a názory ostatních jí vůbec nezajímají. Ale jakmile se někdo o ní zmíní tak, že se jí to nelíbí, vrátí mu to i s úroky.

Sestře způsobila „CIRKUS“ kvůli plastikám, vztah sester teď není růžový

Se svou sestrou Yvonou Maléřovou měla ještě nedávno pěkný vztah, nyní jsou rozhádané kvůli plastikám tak, že si nemohou přijít na jméno. Yvona měla dříve nějaké kilo navíc, zhubla a zkrásněla. Simona miluje spokojený pohled do zrcadla a nebojí se říkat své názory, ať se druhým líbí, či ne.

Simona na Instagramu ráda provokuje a odpovídá na komentáře. Někdo napsal: „Z toho opalování bude v šedesáti vypadat na sedmdesát,“ další komentář: „zato ta její sestra je o pět let starší, ale vypadá fantasticky, žádné Botoxy, ale zdravý životní styl a přirozenost.“ Krainová to nerozdýchala a napsala: „Děkuji za komentář plný lásky a přejícnosti. Tak pro upřesnění, moje sestra před pár lety absolvovala u nás na klinice Yes Visage invazivní zákrok- facelift obličeje, takže pokud se vám zdá přirozená, tak ano, vypadá dobře.“ Oznámila. Tímto komentářem spustila nenávistné komentáře na adresu své sestry Yvony. Někdo napsal: „Lady Botox, kdyby nebylo Simony, nikdo ani neví, kdo je paní Maléřová. Jen jí kopíruje a je to trapné.“ Yvona odpověděla: „Vidím, že to teď nebudu mít lehké, ale jak se říká? Co tě nezabije, to tě posílí.“

Obě sestry jsou krásné, každá jinak. Nikdo nechápe chování Simony, proč sestru tak potopila.

Zdroje: Deník.cz; IGlanc.cz; Streem.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz