Hlavní obsah
Názory a úvahy

Dobře volit a vaše děti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels.com / Bess Hamiti

Budoucnost našich dní je pouze v našich rukách a stojí na našich volbách. Zprávy mladé generaci.

Článek

V mém z jiných příspěvků jsem naznačila, jak významný odkaz nese naše jméno. Stejně tak je to s naším rodem, rodovou linií či dokonce s liniemi našeho partnera.

Celkově vzato, jak je rodina spojená, jaké nese tradice. Jak ctí vlastní rod a kořeny je velmi důležité. Protože jako žena se do této energetiky zákonitě dostanete. Přijetím skrze manželství a přijetí jména.

Ačkoli nám moderní doba nabízí spoustu náhrad a náhražek, pokud s někým spíte, už se energeticky s jeho karmou spojujete. A společně si mísíte vše, co z těchto rodů k vám jde. Takže i když si nevezmete jméno, nezdědíte dům či se ihned neprovdáte. Energetiku a vzorce daného člověka do sebe nasáváte.

Pokud si lidé zahýbají a tvoří energeticky strany dalších lidí do trojúhelníků a jiných vzorců, je to ještě horší. Pokud jsou tam manželské vazby a závazky a jeden si uniká do vztahu jiného. Sám odebírá karmu na všechny strany a kontaminuje vše, kudy se dál začleňuje.

Byť tedy pouze sexuálními styky. Proto je velmi nebezpečné pro mladou generaci a mladé lidi, že se ocitají v tak zkažené společnosti, která nejenom že tyto vazby všechny přehlíží a toleruje, ale je naprosto banální a ležérní v tom, těmto lidem vysvětlit, co následuje.

Když každý pak musí procházet marastem těchto energií, stane se, že je tu takový zmatek, že to už nikdo neví třídit, rozpoznávat, řešit ani léčit. Tělo je vzácné, duch stejně tak. Vaše tělo je váš dar. A často se stává, že je tříštěné v poznávání, kdo tedy tady na té zemi vlastně jsem.

Nedali jsme si čas poznat sami sebe, vytvořili jsme svazky a vazby s neznámými lidmi, kteří také neměli čas se poznat. A tyto vzorce se mezi námi bijí a dochází k vzájemnému a opakovanému nepochopení situace a porozumění mezi lidmi navzájem.

Z toho jsou pak věčné rozbroje, rozvody, strasti, problémy a životní katastrofické cesty a útrapy. Mladí lidé se hledají, ale nemohou se nalézt v rozbitých rodinách. Přesto, že víme, že základem celé společnosti je zdravá rodina. Málokde tyto kvality dnes vidíme.

Pokud máte dostatek hrdosti, vážíte si svého daru a života. Nebudete se vytřískávat energeticky na každého, koho potkáte. Jenom proto, že momentálně má o vás zájem, ale zítra už třeba ne. Na to, aby jste poznali kvalitní a přátelský vztah, potřebujete mít čas.

Poznat partnerovu rodinu, vzorce chování a struktur v jeho rodině, kterou do sebe budete muset zákonitě přijímat. Jednejte s rozmyslem a dbejte na čistotu svého srdce, života a i duše. Vím, že je to zkratkovitá zpráva všem mladým lidem, kteří se v dnešní společnosti teprve hledají.

Ale je důležitá v tom, že tyto informace vám většinou dospělí vůbec nedají. Má generace vyrostla na tom, že jsme museli přijímat to, co je a učit se z toho, co nám nebylo vůbec obětováno. Poznání a soudružnost rodiny. Naši rodiče o sobě toho moc nevěděli a konali ve vlastním zájmu. A na děti u toho moc nehleděli.

Radím vám, nedělejte to tak, jak my a čím vším jsme si museli procházet. Dejte si pozor na ty lidi, které potkáváte, koho poznáváte. Dejte si čas a trpělivost navnímat všechny potřebné okolnosti. A nevstupujte do vztahů ledabyle. A pak do každého nového s tím, že se něco změní. Nezmění se vůbec nic, když nebudete sami v sobě uvědomělí.

Že víte kdo jste, kam patříte, co vám náleží a co by jste měli obdržet nebo dostat. Rozbité vztahy vás kvalitě lásky nenaučí. A o lásku tu vždy jde. Zda je jí vůbec dostatek. A nebo jsou to jenom majetnické pózy a nálepky, které vás svedou z opravdové cesty. Poznání, na co vztahy jsou a k čemu jsou potřebné.

K uskutečnění bezpečí, spolupráce, sounáležitosti, porozumění a tvořivé síly. Která, když bude načatá, rozbitá a netrpělivá, nikam se daleko neposune. Stejně tak, když bude nenaplněná, toxická, agresivní, či v jiné nebezpečné podobě. Tam bezpečí nebude. A pokud vstoupí do vašeho života děti, předáte jim pouze rozbité vzorce bez lásky, pocitu přijetí a bezpečí.

Protože sami budete hnáni koly osudu to vše vyřešit a na děti nebude ani prostor, ani čas. A protože vy jste ještě děti, uzrajte. Uzrajte, aby vaši potomci měli z čeho brát. A pak měli i hodnoty, které mohou následovat.

Sunwise

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám