Hlavní obsah
Vtipy, koláže, karikatury

Představujeme novou sekci pro všechny milovníky humoru

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Politické Glosy

V řadách autorů Média jsou již více než dvě desítky autorů, kteří tvoří vtipy, karikatury a koláže. Rozhodli jsme se pro čtenáře všechny jejich příspěvky shrnout do nové sekce.

Článek

Začalo to nenápadně. Zatímco autoři píšící články objevili Médium brzy a rychle přibývali, humoristky jsme zpočátku měli jen dvě. Pak ale naše stránky objevil Klub kreslířů a humoristů či Česká unie karikaturistů a řady našich autorů, kteří se vyjadřují obrazem, se začaly rozrůstat.

Mezi nejvíce aktivní patří Václav Veverka, který si spolupráci s námi pochvaluje. „Oproti tištěným médiím je možné reagovat okamžitě na aktuality (ať již z politiky, společenského života, sportu, kultury a jiných oblastí), zveřejnění je poměrně rychlé a jednoduché. Navíc je zde spolupráce s týmem editorů, takže je ohlídána i jazyková stránka a občas přijde i doporučení na vylepšení sledovanosti.“

Foto: Václav Veverka

Kanada příprava

Potěšit vás mohou i kresby Romana Kelbicha, který má rád kreslený humor již od dětství, nejvíc ho baví slovní hříčky a na stránkách Média se prezentuje nejen vtipy k aktuálním událostem, ale i roztomilými vtípky ze zvířecí říše.

Foto: Roman Kelbich

Setkání se žralokem

Mezi naše autory patří i Marek Simon, který byl pětkrát vyhlášen karikaturistou roku a stal se tak nejčastěji oceňovaným kreslířem. Na stránkách Seznam Média se i on vyjadřuje k aktuálnímu dění.

Foto: Marek Simon

polibek pod rozkvetlou třešní

Aktuální události jsou obecně velmi častým námětem vtipů i karikatur. Politické události zpracovává autor Politické Glosy, vztahům mezi muži a ženami i aktuálnímu dění se často věnuje profil s názvem Vtipy 111, ženy zastupuje svojí tvorbou politicky nekorektní Veronika Zoubková. Na objevení ale čeká mnoho dalších.

Rozšiřte řady našich kreslířů a vydělejte si

Stejně jako autoři psaných příspěvků si i kreslíři mohou publikováním na Médiu přivydělat. „Při vhodné konstelaci je možné dosáhnout zajímavého přivýdělku. Kromě toho ale Seznam.cz nabízí možnost „obrovského“ dosahu jednotlivých příspěvků, protože jej sledují statisíce až miliony čtenářů,“ má o publikování jasno Václav Veverka.

Také se na svět díváte s humorem, trefnými poznámkami bavíte všechny kolem sebe a k tomu umíte kreslit nebo pracovat s photoshopem? Založte si vlastní autorský profil a rozšiřte řady našich autorů. A pokud kreslit neumíte, nevadí. Zmáčkněte tlačítko „Sledovat téma“ pod názvem sekce a už vám žádný vtip neuteče.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz