Hlavní obsah

Shrnutí smluvních podmínek Seznam Médium monetizace

Článek

1. Společnost Seznam.cz, a.s. provozuje službu https://medium.seznam.cz/.

2. Služba Seznam Médium umožňuje registrovaným uživatelům vytvářet vlastní autorský obsah ve formátu tzv. blogu v podobě literárních, audiovizuálních a fotografických děl (Obsah autora).

3. Obsah autora se zobrazuje na službě Seznam Médium a odkazy na Obsah autora se mohou zobrazit na všech službách společnosti Seznam.cz, a.s., včetně domovské stránky https://www.seznam.cz/.

4. V administračním rozhraní služby Seznam Médium vidí autor aktuální počet zobrazení jeho obsahu.

5. Při překročení určitého počtu zobrazení (hranice počtu zobrazení je vždy uvedena v administračním rozhraní Seznam Médium) je autorovi nabídnuta možnost získávat provizi z reklamy zobrazené u jeho obsahu na Seznam Médium, a to pomocí programu Seznam Partner.

6. Za zobrazování reklamy náleží Partnerovi odměna v podobě provize, a to za následujících podmínek:

  • pokud si autor návštěvu na svůj obsah přivede sám, tedy je návštěvnost na Obsah Partnera přivedena tzv. přímým odkazem (získaným z administračního rozhraní Seznam Medium) zejm. ze sociálních sítí a zároveň platí, že není přivedena společností Seznam.cz, a.s. , výše provize činí 50 %;
  • pokud je návštěvnost na Obsah Partnera přivedena společností Seznam.cz, a.s., výše provize činí 50 %.

7. Orientační výše provize je Partnerovi k dispozici k nahlédnutí ve webovém rozhraní dostupném na (URL): https://partner.seznam.cz/.

Kompletní smluvní podmínky Seznam Medium monetizace naleznete na webu Seznam Partner.