Hlavní obsah

Nové myšlení přechází v činnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Sirius-cz.net

Nové myšlení přechází v činnost

Naše loď „Planeta Země“ se začala pohybovat po trase Nové Epochy. Usilujeme o krásnou budoucnost a víme, jak ji vytvořit. My sami jsme kapitáni našich životů!

Článek

Naše loď „Planeta Země“ se začala pohybovat po trase Nové Epochy. Pomalu, ale jistě nabývá na rychlosti. Usilujeme o krásnou budoucnost a víme, jak ji vytvořit. My sami jsme kapitáni našich životů! Každý den můžeme naplnit naše sny o světlé budoucnosti novými detaily. A obraz vytvořený rostoucím počtem podobně smýšlejících lidí se bude každým dnem rozšiřovat a sílit, dokud se neusadí na fyzické rovině.

Samotné sny však nestačí. Aby se splnil sen, je třeba k němu podniknout konkrétní kroky právě na fyzické rovině.

Jak jednat?

V mnoha Poselstvích Mistři říkají, že nastal čas na skutečnou činnost. Co bychom měli dělat, kudy běžet? Obraťme se pro radu k Mistru Moriovi, který nás vždy vyzývá k činnosti.

Foto: Sirius-cz.net

Mistr Moria, Mahátma

"Žádám vás, abyste začali opravdu jednat na fyzické rovině! Možná úplně nerozumíte, o jakých akcích mluvím. Nežádám vás, abyste svrhli systém, který existuje ve vašem státě, v němž žijete, nežádám vás, abyste provedli revoluci nebo shromáždění. Žádám vás, abyste dělali obyčejné lidské záležitosti, což většinou děláte.

Ale žádám vás, abyste dělali tyto věci vědomě a každou činnost, kterou podniknete, nechali projít prizmatem morálního Zákona, Božského Zákona existujícího v tomto Vesmíru. Žádám vás, abyste každý den přemýšleli o důsledcích svých činů a přemýšleli nad každým svým krokem.

Přemýšlejte o tom, nakolik si můžete svou existenci v hmotě usnadnit, pokud by byl každý váš krok, který jste podnikli, v plném souladu s Božím Zákonem existujícím v tomto Vesmíru. Nevytvořili byste novou karmu a svou karmu z minulosti byste mohli odpracovat zrychleným tempem, dělajíc správné volby. Jak snadné! Geniálně jednoduché!“ 

Foto: Sirius-cz.net

Nové myšlení

Ukazuje se, že nemusíme nikam běžet. Budeme prostě muset učinit správná rozhodnutí, každý den kontrolovat své činy, pocity a myšlenky.

Ach jo, to je přesně ta nejtěžší část. Jsme líní a zapomnětliví. Dnes jsme inspirováni Poselstvím Mistra, slibujeme a zítra již přejdeme na potěšení.

Bez nás však nic nebude fungovat! Pouze s pomocí našeho vědomí se mohou objevit pozitivní změny, nejen v našem osobním životě, ale také v osudu naší lodi „Planeta Země“.

"Klíč, který vám dnes dám, leží na povrchu. Vaše každodenní volby, které děláte, každé vaše rozhodnutí a skutky během dne, jestli mají Božský charakter, vykonávají přesně tu práci, kterou jste povoláni vyplnit. Pokud se stále chcete soustředit na iluzi, na potěšení a zábavu, na rozmary svého ega, ať už jsou vyjádřeny jakkoli, stojíte v opozici vůči Bohu a Jeho plánům.

Každá vaše myšlenka má význam.

Každý váš pocit má význam.

Každá vaše akce má význam.

Nyní začíná vaše práce pro Boha."

Klíčové slovo je „každé“. To znamená, že všechny naše činy, i ty nejběžnější, naše reakce na různé události, některá z našich slov a dokonce myšlenky - všechno se odkládá a eviduje v nějaké „pokladničce“. Všechno dobré a pozitivní, spojující se ve vlastní „pokladničce“, pracuje na přiblížení lepších časů.

Tomu brání všechno negativní, které také plní vlastní „pokladničku“. Chtě nechtě musíte přemýšlet o odpovědnosti.

Foto: Sirius-cz.net

Nové myšlení

Co dělat, když naše vnitřní změny potkává vnější odpor?

Začneme-li zaujímat vědomější přístup ke každé z našich myšlenek, pocitů a jednání, všimneme si změn v našich životech. Zprvu se mohou jevit smutně a dokonce tragicky - příbuzní, přátelé, kolegové nám nerozumí a začínají odporovat našim změnám. Zdá se, že se na nás potíže sypou jako z rohu hojnosti. 

Co dělat?

Foto: Sirius-cz.net

Nové myšlení

- Učte se překonávat negativní stavy a měnit postoje k situaci! - radí řešení náš optimistický pomocník Saint-Germain.

"… jste ve svém vědomí schopni přetvořit situaci. Samozřejmě, že tím nezměníte nic, co je vně vás, ale změníte svůj postoj k situaci. Jednoduše v této situaci naleznete nějaký kladný moment, pak ještě další. Pak se krátce rozptýlíte nějakou vám příjemnou činností a pak, když se vrátíte k té situaci, už vám nepřipadá tak špatná a beznadějná. Dokonce se změnila i situace samotná, protože jste ji změnili svým správným postojem.

A ta velmi hutná energie, která vyvolala negativní situaci, kterou jste procházeli, se mohla trochu uvolnit díky vašim správným vnitřním dějům.

Umějte se na jakoukoliv situaci podívat z té pozitivní strany. Je důležité si na svou situaci zvolit správný úhel pohledu."

První vítězství

Zůstaneme-li věrní zvolenému směru, za nějakou dobu zjistíme, že blízcí lidé začali projevovat větší porozumění, a pokud se k nám ještě nepřipojili, alespoň nás přestali rušit žít novým způsobem. A okruh přátel se změnil - k nám jsou přitahováni lidé, kteří chtějí, stejně jako my, žít více vědomě.

Nový životní styl začal přinášet radost!

Mistr Lanello vysvětluje, co se stalo, a blahopřeje nám k vítězství.

„… dovolte mi poblahopřát vám k vítězství!“ <…> Lidé, kteří dosáhli nového stádia vědomí, budou díky vlastnostem získaným v této fázi, úspěšnější ve všech svých záležitostech a ve všech svých snahách. Protože to, co v nich odporovalo před jejich úspěšnou prací, nyní neexistuje nebo vytváří mnohem méně překážek v jejich životě a činnosti..

Vaše pýcha a všechny vaše nedostatky již nebudou mít žádný vliv na vaše záležitosti a na všechno, co děláte. Protože jste to dokázali překonat v soběPocítíte to v měnící se atmosféře ve svých týmech. Budete mít pocit, že existují lidé a celé skupiny, se kterými je vám lehce a klidně.

... Víte, že podobné je přitahováno k podobnému. A to, co nebude schopno vydržet vaše vibrace, postupně od vás odejde.“

Život se zlepšuje. Před námi se otevírají nové perspektivy. 

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz