Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kultura smrti: Putin již ztratil veškeré zábrany

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Suscitator/Microsoft Designer

Děti. Ano, cílem ruských zbraní jsou od dnešního dne především děti. Tak zní nařízení Putina.

Článek

Ruské bestie pod vedením Putina a jeho generálů beztrestně a svévolně útočí dál na Ukrajinu. Tentokrát si kremelští šiřitelé kultury smrti vybrali za cíl bombardovat zdravotnická zařízení na Ukrajině. Děti. Ano, cílem jsou děti. Dlouho jsem chápal a později i věřil, že je ruská dobyvačná válka s genocidními prvky pouhý konstrukt mých myšlenkových dojmů, ale po dnešku mám stále jistější pocit, že realita je krutější, než jsem v tuto chvíli ještě schopen chápat. Ruské bestie útočí na děti. Vraždí děti strašlivými raketami a děsivými bombami. Zabíjejí nejnevinnější lidské bytosti – děti. Bombardují zdravotnická zařízení, což je již odporný válečný zločin. Kremelští šiřitelé kultury smrti však činí mnohem horší činy, páchají válečná zvěrstva na druhou, protože hrůzostrašnými zbraněmi obrovské výbušné síly útočí na ty nejkřehčí, nejpotřebnější a nejslabší z Ukrajinců – nemocné děti.

Tím se Putin zcela prozradil a je už tak odkopaný, že víc už odkopanější být nemůže. Po dnešku mi pozvolna dochází, jaké má skutečné záměry. Vraždit ukrajinské děti. Vyhubit je. Už se ozývají tvrdá odsouzení, ale ejhle, máme tu politiky jako jsou Orbán, Fico a další, a ti se odmítají kriticky vyjadřovat. Dokonce ani tehdy, kdy se už zcela jasně potvrzuje genocidní aspekt války na Ukrajině. Ani tehdy maďarský a slovenský premiér nechce formulovat zamítavé stanovisko k řádění ruských bestií na území cizího státu. Vůbec je mimo mé chápání postoj Číny. Vždyť Ruská federace tak jako tak ekonomicky padá a drahé suroviny, i ten plyn, ropu atd., by stejně nakonec získali za pár drobných. Co z toho tedy Číňané mají, že podporují válku na Ukrajině?

Kdy budou ruské bestie zastaveny a zničeny? Kdy bude největší válečný štváč a zločinec pod zámkem? Jak dlouho musí Ukrajinci trpět? Od dnešního dne již vím, že primárním cílem kremelských šiřitelů morové nákazy kultury smrti jsou děti a zdravotnická zařízení. Tím se mi potvrzuje, že na Ukrajině vedou Putinovy bestie válku s genocidními prvky. Dnes se to potvrdilo zcela zřejmými důkazy. Putin již ztratil veškeré zábrany, proto musí být zajat, řádně souzen a odsouzen. Svět tohle potřebuje. Lidé tohle potřebují. Abychom se znovu ujistili, že nikdo není nad zákonem, vždyť žádný strom neroste až do nebe. Věděli to již staří Sumerové a víme to už i my, zvláště od Norimberských procesů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz