Hlavní obsah
Hry

Kvíz: fotbalové Mistrovství Evropy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Svět kvízů

Fotbalové mistrovství Evropy je tu a pokud si chcete prověřit své znalosti o šampionátu, pusťte si náš druhý díl sportovně kvízového podcastu.

Článek

Přinášíme druhou epizodu sportovně kvízového podcastu. Moderátor Martin si pro své soutěžící, kterými jsou Jakub a Zdeněk, připravil 36 otázek v 6 kolech, které jsou rozdělené do dvanácti tematických okruhů. Dále na soutěžící čekají sportovní tipovačky, které budou mít strategickou úlohu a celý kvíz zakončíme sázkovými tipy.

Jelikož se uskuteční mistrovství Evropy ve fotbale, je celý kvíz tematicky zaměřený právě na fotbalové Euro. Blíže se podíváme na Česko a Slovensko, zabrousíme do historie, čekají nás i trenéři, mistři, stadiony, kvalifikace, skupiny a také nás čeká překvapení.

Užijte si poslech a pokud chcete, připravte si papír a propisku a vyzkoušejte si také zahrát čistě sportovní kvíz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz