Hlavní obsah
Umění a zábava

Film Zápisník alkoholičky má za sebou první víkend. Tohle je na Českého lva, píšou Rambě diváci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Herminapress (KVIFF licence free)

Režisér Dan Svátek i herečka Tereza Ramba mají důvod k radosti. Film Zápisník alkoholičky slaví obrovský úspěch, v kinech je vyprodáno a celý tým teď sklízí zasloužené ovace. A nejen to. Diváci jsou přesvědčení, že si herečka zaslouží Českého lva!

Článek

„Myslím, že tohle se jmenuje: řeknu ti čísla za první víkend,“ sdílela herečka Tereza Ramba screenshot videohovoru s režisérem Danem Svátkem, který jí nadšeně sděloval čísla návštěvnosti v kinech za první víkend. A je důvod slavit!

Ramba má důvod slavit, jde si prý pro Českého lva

„Díky kamarádi a rodino, i vy co vás nemám na fotkách. Jste moje přístavy. První víkend za náma. Nedokážu to ani okomentovat. Berete nám dech,“ napsala Ramba pyšně na svůj Instagram. A s obdivnými komentáři se roztrhl pytel! Tohle herečka jistě nečekala.

„Určitě Lev, to je jistý,“ psala divačka Karolína. „Neskutečný výkon! Klobouk dolů! Přeji vám Českého lva!“ přidává se další. „Ze srdce vám přeju Českého lva, Terezko.“

„Terezko, vy si jdete pro Lva, já to vím!“ „Wow, wow, wow, vy jste tak nadaná, tak excelentní, tak uvěřitelná…“

Foto: Herminapress (KVIFF volná licence)

Tisková konference filmu Zápisník alkoholičky

Náročné téma podle stejnojmenné knihy

Film Zápisník alkoholičky je natočen podle knihy stejného názvu od autorky Michaely Duffkové. Ta sdílela své vlastní zkušenosti během boje se závislostí, promluvila o složité léčbě i o následcích, které to na jejím manželství zanechalo. Ve skutečnosti napsala ještě knihu Zápisník abstinentky a založila Centrum Alkos pro léčbu závislostí.

Režisér Dan Svátek už stojí za filmem Úsměvy smutných mužů, očekávání tak byla veliká. A zdá se, že je celý produkční tým ještě předčil! Na snímek se můžete zajít podívat do kina, kde ho dávají od minulého víkendu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Kniha Zápisník alkoholičky

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz