Hlavní obsah
Lidé a společnost

Hon na Písařovicovou: Otázek na miminko přibývá, sama přiznala touhu po dítěti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Na předávání cen Thálie se Daniela Brzobohatá (45) objevila bez manžela Ondřeje (41) a mnozí začali hned spekulovat o jejich krizi. A nezapomněli podotknout, že se jí pod šaty žádné těhotenské bříško nerýsuje. Bude jejich vztah už navždy věc veřejná?

Článek

Úloha Daniely Brzobohaté v českém showbyznysovém rybníku je velmi nezáviděníhodná, alespoň pro „běžného smrtelníka“. Zajímá totiž všechny. Ondřej už za sebou dvě manželství má, a to dělá z jeho třetí velké lásky předmět mnoha diskuzí, které probíhají na sociálních sítích mezi fanoušky.

Na první svatbu mu rodiče nepřišli, druhá láska skončil fiaskem u soudu, během kterého se probíraly ty nejpikantnější detaily. A Daniela měla být ta, vedle které najde Ondřej své vytoužené štěstí. Ale najde ho i ona vedle něj?

Pořád se mluví o těhotenství

Ačkoliv sama moderátorka na spekulace ohledně těhotenství nereaguje, mluví se stále častěji o tom, co se mezi nimi děje, že s miminkem tak otálí. Ať už jsou důvody jakékoliv, jistě to ženě v jakémkoliv věku nemůže být příjemné. Jsou to právě také bulvární média, která často upozorňují na její věk a naznačují, že jí určitě tikají biologické hodiny. A i kdyby, chcete si to o sobě přečíst?

Její věk sice není pro pořízení prvního potomka ideální, jistě to však Danielu zcela nevylučuje z možnosti stát se matkou. Ať už by měla vést k rodině jakákoliv cesta. I zvěsti o adopci už se v médiích objevily.

O těhotenství se u této dvojice mluvilo už v době jejich svatby, která se konala loni. V květnu požádal Ondřej svou vyvolenou o ruku, už v září se v Itálii konala romantická svatba. Proč tolik spěchají, ptali se někteří. Nabízelo se, že se chystají založit rodinu.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jsou stále jako hrdličky

Nenaplněná touha

„Život bez lásky si neumím představit. A vlastně i bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ řekla v pořadu Blízká setkání moderátorce Tereze Kostkové. A dodala, že se tomu bohužel poručit nedá. Ačkoliv všichni doufají, že se jim štěstí nevyhne obloukem, mnozí jsou přesvědčeni, že tím naznačila Daniela nějaké problémy. Ať už jsou osobní a trápí je neshody, nebo cokoliv jiného, zatím jich doma víc není.

Vzhledem k probíhajícímu soudu s Taťánou Kuchařovou, se kterou ještě stále Ondřej řeší, kdo prozradil intimní detaily z církevní žaloby, by nebylo překvapením, že atmosféra u Brzobohatých není zrovna ideální. Sama Daniela se však ke kauze nevyjadřuje a drží si svou úroveň. Stojí v ústraní, a ani k soudu svého muže nedoprovází.

Spřízněné duše

Vedle sebe přitom tihle dva vypadají dokonale a zdá se, že jsou jeden pro druhého jako stvoření. Nedávno si pořídili luxusní dům v centru Prahy, Daniela se vzdala své slibně rozjeté kariéry moderátorky a rozhodla se brát menší projekty. Ve zbytku času pečuje o domácnost. I to mělo být podle některých předzvěstí, že je moderátorka těhotná.

Takřka každá věc, kterou tahle dvojice udělá, je pod drobnohledem fanoušků, kteří čekají na vytouženou zprávu. Když se tak Daniela objevila na cenách Thálie bez Ondřeje, bylo to některým velmi divné. Snad je mezi nimi doma vše v pořádku a v budoucnu je čeká mnoho dobrého. Pozornosti zřejmě neuniknou nikdy!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz