Hlavní obsah

Kaňoková o druhém dítěti: Nevěřila partnerovi, že to zvládne, nakonec se všichni divili

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Druhé těhotenství herečka Beáta Kaňoková rozhodně neplánovala. Ale osud tomu chtěl jinak. Jaký je kameraman Tomáš Kotas otec, to nakonec překvapilo i jeho rodinu.

Článek

Půvabná herečka Beáta Kaňoková má pětiletou dcerku Juditu s hercem Tomášem Havlínkem. A tak, když došlo na druhé těhotenství s kameramanem Tomášem Kotasem, už tak trochu věděla, do čeho jde. Alespoň, co se jí týkalo. Pro partnera totiž šlo o situaci, kterou nikdy dříve neřešil. A že mu zrovna dvakrát Kaňoková neřešila, to nedávno přiznala v podcastu Pokec Bowl, kde si povídala se svojí blízkou kamarádkou Martou Dancingerovou.

Jak se partner proměnil v tátu

„Když jsem byla těhotná, přišly chvíle, kdy jsem si říkala, že vůbec nevím, jestli on to zvládne,“ přiznala herečka. „Ten táta, ten muž, do toho vpadne a ty nevíš, jestli se zamiluje do toho dítěte hned a přijme tu roli i zodpovědnost. Je pravda, že když o tom mluvil před porodem, říkala jsem, že narazíme,“ dodala.

Nakonec jí samotnou překvapilo, jak perfektní táta se z něj okamžitě stal, a jak velkou oporou své partnerce je. O malého se stará, bere si ho do práce, neexistuje nic, co by nedělal. A zdá se, že herečka je opravdu pyšná na to, koho po svém boku má.

Tajné jméno

Ačkoliv o dceři Juditě vypráví Beáta bez tajnosti, u syna si nechali jeho jméno s partnerem pro sebe. Jakkoliv přišlo těhotenství náhle a bylo neplánované, rodina jim perfektně klape a jsou šťastní.

Ostatně, ani první těhotenství s Havlínkem herečka neplánovala a musela se rychle adaptovat na situaci, která přišla. Neplánované životní změny jsou jí zřejmě souzeny!

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz