Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kde našla Tereza Kostková prvního manžela? Přebrala ho Gajerové, ta skončila opuštěná a v insolvenci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Konec prvního manželství herečky Terezy Kostkové ze seriálu Jedna rodina nebyl pro mnohé překvapením. Věštila jí ho už herečka Veronika Gajerová ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. A její slova nebyla zrovna milá. A měla k nim důvod!

Článek

Po rozvodu s režisérem Petrem Kracikem našla Tereza Kostková před pěti lety své štěstí u dalšího režiséra Jakuba Nvoty. Právě Kracika přebrala tehdy herečce Veronice Gajerové, se kterou žil 17 let a plánovali dokonce svatbu v kostele. Tam si nakonec vzal Kostkovou, a tehdy jí Gajerová poslala drsný vzkaz: „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“

Gajerová začala pátrat

Vzpomínky na jedno z nejtěžších období mají pro Gajerovou hořkou pachuť. „Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje, a v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i víc věcí dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení a že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ řekla tehdy Gajerová v rozhovoru pro magazín ONA Dnes. Kostkovou varovala, ale ta její rady nedbala.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Veronika Gajerová

Už tenkrát měl Kracik pověst sukničkáře. Vztah se po devíti letech skutečně rozpadl, důvod však Kostková nikdy nekomentovala, hlavně kvůli společnému synovi Antonínovi. Spekulovalo se o četných nevěrách z manželovy strany, které už nadále nechtěla tolerovat, ale zda to byla pravda, to dodnes nikdo nepotvrdil.

Tíživé dluhy

Herečce Veronice Gajerové nezůstaly jen oči pro pláč, ale také dluhy. „Moje finanční problémy se vlastně táhnou od té doby, co odešel Petr Kracik. Zůstala jsem se svými dvěma dětmi sama, a ač to tak nevypadá, tak svým způsobem jsem taky oběť,“ řekla v roce 2019 pro Expres.

Podle insolvenčního rejstříku, který je veřejně dostupný, bylo Gajerové oddlužení schváleno v roce 2020, které bez problémů plní tak, jak má. „Postupně se to nabaluje, ráda byste to splatila, ale nemáte z čeho. Prostě vám třeba nezaplatí lidi, kteří vám mají zaplatit. Jde hlavně o ty úroky. Něco si půjčíte a úroky vám udělají ty splátky hrozné. Vlastně splácíte jen na ně a pak už nejste schopná to dát těm, kterým byste to chtěla dát,“ posteskla si.

Podle rejstříku si půjčila například od kolegyně Dany Morávkové, Denisy Nesvačilové, Radky Fiedlerové, Jitky Smutné, Barbory Hrzánové nebo Marie Málkové. V rejstříku je jako věřitel evidován třeba i Jaroslava Brabec. Snad s koncem insolvence bude i této nepříjemné kapitole v životě herečky konec tak, aby mohla za vším zavřít dveře. Není nikdo, kdo by jí nový začátek nepřál|!

Zdroj: IR, Expres, Šíp

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Petr Kracik

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz