Hlavní obsah

Láska Jaromíra Soukupa: Tohle je Eva Feuereislová před 10 lety

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia / placená licence

Český showbyznys má nový pár, a není nikdo, koho by tahle dvojice nechala chladným. Eva Feuereislová a Jaromír Soukup vzbudili na turnaji Clash Of The Stars pořádný rozruch. A zdá se, že ještě není šokujícím informacím konec.

Článek

Eva Feuereislová se účastnila show Vyvolení, a pak byla nenápadnou celebritou. Více na sebe upozornila až ve chvíli, kdy se zamilovala do úprav svého těla. Pro někoho ideál krásy, pro druhého příliš. Jasné je, že Evu nepřehlédnete. Nikde.

Foto: Kredit: GWUZD PAVEL / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Eva Feuereislová

Agáty největší nepřítel

Eva byla v show Vyvolení před 11 lety. Záhy poté se zamilovala do plastických úprav a vysloužila si přezdívku, kterou se i sama ráda prezentuje - plastic queen.

Její spojení s Jaromírem Soukupem je kontroverzní také pro Agátu Hanychovou, která má s bývalým mediálním magnátem roční dceru Rozárku. Eva je snad její největší nepřítel, alespoň podle toho, jak se vyjadřuje ve svých podcastech. Fakt, že si Soukup začne právě s ní, muselo Agátu dost šokovat.

A podcastu je konec

Mnozí se však domnívají, že by mohla Eva dokonce rozeštvat Agátu s Ornellou Koktovou, se kterou má Hanychová výdělečný podcast. Podle Evy totiž právě Ornella věděla, že randí se Soukupem a své nejlepší kamarádce to neřekla. Zda to mezi děvčaty nadělá neplechu, to teprve uvidíme.

Jisté také je, že to není tak dávno, co Eva na svém Instagtramu zveřejnila zprávy s Miroslavem Dopitou, současným mužem Agáty Hanychové. Ty měly být sice staršího data, moc dobře z nich šlo ale poznat, že se dobře znají. Agáta, která se obvykle vyjadřuje úplně ke všemu, se k tomu odmítla vyjádřit. Což je divné.

Uvidíme, zda to Evě s Jaromírem vyjde, a je pro něj ta pravá. Celé je to nějaké zamotané a otázkou je, kdo se vlastně v pozadí směje…

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz