Hlavní obsah

Nejhorší obavy Martiny Randové ze seriálu Ulice se naplnily. Fenka Mína zemřela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Na začátku prázdnin si měla dát herečka Martina Randová ze seriálu Ulice pauzu od práce, protože její milovaná fenka Mína na tom nebyla zdravotně dobře. Ve čtvrtek večer se s fanoušky podělila o velký smutek ve svém srdci.

Článek

Fenka Mína je pro herečku Martinu Randovou velmi důležitá. Byla to právě ona, za kterou se každý den vracela do bytu, ve kterém s nimi společně žije ještě maminka Martiny, o kterou se s láskou stará.

Tu pravou lásku nenašla

Ačkoliv si celý život přála, aby našla muže, se kterým založí rodinu a dojde k oltáři, nepovedlo se jí to. I proto je pro ni rodina kolem nesmírně důležité. Do té patřila i fenka Mína, která teď odešla. Důvodem byly zřejmě zdravotní komplikace, kvůli kterým měla Randová na začátku prázdnin rušit práci. Dokonce ji měla přijet podpořit sestra, která jinak bydlí velmi daleko. Všichni si uvědomovali, jak moc je pro Martinu Mína důležitá.

Že se něco takového může stát, dlouho herečku děsilo. Nedávno se svěřila, že trpí až přehnaným strachem o své blízké, a to kvůli nešťastným událostem v rodině, které se jí před lety staly. V krátkém období za sebou jí odešlo hned několik blízkých lidí, sbohem musela dát tatínkovi, nevlastní mamince, babičce i nevlastnímu tatínkovi. Od té doby je ve stresu, že někdo v jejím okolí zase umře. Děsí jí, že takovému koloběhu života nemůže zabránit. A jak se ukázalo, měla pravdu.

Opora v dobrém i zlém

V Míně našla svého životního parťáka. Snad právě proto, že tu pravou lásku zatím nepotkala, a na děti nikdy nedošlo. „Ta úplná rodina – manžel, dítě, tedy nejlépe dvě, to se mě v tomhle životě už netýká. Ale věřím, že manželkou ještě budu, to stihnout můžu,“ nevzdávala se nikdy naděje. Dokonce jí bezdětnost trápila natolik, že si do hlavy vnukla myšlenku, že nemít děti měla vepsáno v osudu, protože by nebyla dobrá máma. Její kolegové však často říkají, že je to milá a vstřícná žena, která by se pro každého rozdala.

Bezesporu je to však silná žena, která ustojí i takové události v životě. Snad brzy najde znovu důvod k úsměvu.

Zdroj: autorský článek, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz