Hlavní obsah
Umění a zábava

Nejkrásnějších 10 mladých hereček současnosti: Pecháčková všem ještě ukáže, Burešová nezvládá slávu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější herečky, které v současnosti září v oceňovaných filmech, televizních seriálech, ale i na sociálních sítích, kde mají obvykle silnou základnu fanoušků. Která je ta vaše oblíbená?

Článek

Vybrali jsme jich pro vás deset - žebříček ale nemá nic společného s tím, která ze zmíněných žen by tady snad měla být nejkrásnější. To už necháme na vašem uvážení…

1. Michaela Pecháčková

Mladá a nadaná Michaela Pecháčková je úkazem současné populární scény - a to velmi zdařilým úkazem. Ačkoliv má za sebou už několik menších či větších rolí, nejvíce se zapsala divákům do povědomí v seriálu Ordinace v růžové zahradě, a pak pochopitelně ZOO. Tam se spekulovalo, zda náhodou nerandí se svým hereckým kolegou Šimonem Bilinou, a některé její příspěvky na Instagramu tomu dokonce nasvědčovaly, zatím v rozhovorech stále tvrdí, že je svobodná a na toho pravého čeká. Tak snad ho brzy najde! Stejně jako velká role, kterou by si Pecháčková pro sebe už opravdu přála.

2. Tereza Ramba

V současné chvíli září ve filmu Zápisník alkoholičky, který akorát přišel do kin. S manželem Matyášem má dvě děti, Mikuláše a Miru a přiznává, že bez tchyně a své maminky by takový pracovní zápřah nezvládala. Podle režisérů je jedním z největších mladých talentů, které česká scéna má. Kdo by to byl řekl, když začínala ve filmu Rafťáci, kde si zahrála náruživou studentku!

3. Michaela Petřeková

Hvězda seriálu Michaela Petřeková ze seriálu ZOO je častým terčem bulvárních plátků, možná právě proto, že se toho o ni vlastně moc neví. Vyrůstala v Rožnově pod Radhoštěm, vystudovala herectví v Ostravě, stejně jako její seriálový kolega Robert Urban, a zatím největší roli získala v minisérii Extraktoři, nebo jako Markéta Tomečková v ZOO. Randit měla s hercem Matějem Petrákem, známým ze seriálu Pan profesor. Zda je ale dvojice stále spolu, není jasné. Ví se, že už se dříve jednou rozešli a vztah se snažili znovu slepit.

4. Beáta Kaňoková

Není divu, že je herečka Beáta Kaňoková ze Zlaté labutě vždy perfektně oblečená. Dříve začínala jako módní blogerka, znát ji můžete také z klipu rappera Ektora s názvem Number 1. Poprvé si ji diváci všimli v seriálu Pan profesor, kde si zahrála češtinářku Karolínu. Starší dceru Juditu má s hercem Tomášem Havlínkem, nedávno narozeného syna, jehož jméno si nechává pro sebe, má s kameramanem Tomášem Kotasem.

5. Eva Burešová

Herečka Eva Burešová se musela nedávno stáhnout, aby načerpala trochu síly a vyhnula se velké vlně kritiky, která se na ní opakovaně snášela. Zdálo se, že ani sláva pro ni neznamená všechno a chce se věnovat hlavně synům Nathanielovi a Tristanovi. Na podzim by se měla objevit v Česko Slovensko má talent jako porotce, do žádného seriálu se ale nehrne. Jak dlouho jí to nakonec vydrží, to se ještě uvidí.

6. Patricie Pagáčová

Když natáčela Ulici, dospívala, měnilo se jí tělo, a do toho čelila narážkám na to, že ztloustla. Nic příjemného to pro ni rozhodně nebylo. Jako lusknutím prstu se však z brunetky stala blondýnka, která má vysportované tělo, štíhlý pas a úsměv od ucha k uchu. Ten jí nepokazil ani fakt, že se momentálně rozvádí se svým manželem Tiborem, se kterým má dceru Bibianu.

7. Aneta Krejčíková

Její poprsí a perfektní postava byly jeden čas nonstop na titulkách všech novin v zemi. Když si zahrála v seriálu Volha a ukázala ňadra znovu, mluvilo se o tom. A Krejčíkovou rozčilovali, že lidi více neoceňují její herecké umění než postavu. Bezesporu však patří k našim nejkrásnějším herečkám, a její partner Ondřej Rančák by měl mít oči na stopkách! Pokud jsou stále spolu, protože i tady se mluví o tom, že vztah mezi rodiči dvou malých dětí nedopadl dobře. Zda je to pravda, si Aneta nechává pro sebe.

8. Kristýna Ryška

Když hrála Theu Nekonečnou v Ulici, našla tam lásku. Se scenáristou Matějem Podzimkem došlo na svatbu, brzy však také na rozvod. Náročné životní období spolu s odchodem z Ulice bylo začátkem jedné z jejích nejnáročnějších životních zkoušek. Toužila hrát, nikdo jí nic nenabízel, a navíc marně hledala lásku. Tu nakonec našla v Rožnově pod Radhoštěm, kam se přestěhovala. Jen pár měsíců předtím, než přišla nabídka na Zlatou labuť, kam pak dojížděla dlouhé hodiny a hodiny. Na podzim jí diváci uvidí v seriálu Jedna rodina.

9. Sara Sandeva

Talentovaná Sara Sandeva si dává pozor, ve kterých seriálech se objeví, aby to bylo vždy něco, co není nic kontroverzního nebo shazovaného. Nedávno to byla Jedna rodina, teď točí se svým partnerem Jakubem Prachařem další věc, které by se diváci mohli na televizních obrazovkách dočkat už brzy. Společně s Jakubem se stará o jeho dceru Miu, kterou má ve střídavé péči s modelkou Agátou Hanychovou. Nedávno také Prachař prozradil, že už by se Sara ráda vdávala, a tak se jen čeká na to, zda se podruhé odváží!

10. Simona Lewandowska

Má polské kořeny, ambice na velkou kariéru a jejím milovaným mužem je Goran Maiello ze ZOO. Řeč je o Simoně Lewandowské, která si zahrála jednu z hlavních rolí v seriálu Zlatá labuť. Momentálně se chystá na studium v Polsku, kde by ráda budovala také kariéru. Nezbývá než jí přát, aby se to povedlo!

Zdroj: autorský článek, Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz