Hlavní obsah

S kým žije Erika Stárková: Peruánského indiána Césara si vysnila, mají spolu dceru Almu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Herečka Erika Stárková je talentovaná umělkyně a také maminka dvouleté holčičky Almy. Tu má s partnerem Césarem Chunkem, který pochází z Jižní Ameriky. K temperamentní krásce se dokonale hodí. Poznali se přitom v Praze a úplnou náhodou.

Článek

Svou lásku Erika Stárková dlouho skrývala a nikdo netušil, kdo si získal její srdce. Najevo to vyšlo skoro až tehdy, když byla temperamentní herečka v očekávání. Jejím vyvoleným se stal César Chunk, který pochází z Jižní Ameriky. Konkrétně z Peru.

Kdo je César?

Exoticky vypadající muž je umělec, který se zabývá především hudbou a je to špičkový DJ. Není divu, že jeho mixy jsou díky jeho původu zajímavé a originální.

To však není jediné, co ho v pracovním životě naplňuje. Zabývá se také výrobou šperků a designem recyklovaného oblečení. Někdy s Erikou objíždí seconhandy u nás i v zahraničí, aby našli ty nejlepší kousky. Herečka mu také s prodejem vlastní značky, která se jmenuje Noční asociace, pomáhá.

Osudové setkání

„V Peru se všechno odehrává na ulici, všichni jsou pospolu, přejí si, nezávidí. Jsou neobyčejně otevření, nemají mezi sebou bloky. Když tam přijedete, klidně vás vezmou k sobě domů. Chtějí slyšet, odkud jste, jaké to tam je. Na žádné hranice tam nehrají. Indiáni ani nemívali dveře, kdokoli u nich mohl přespat. My jsme oproti nim mnohem uzavřenější. A mnohdy xenofobní,“ řekla Erika pro web Novinky.cz důvody, proč si peruánskou kulturu rychle zamilovala.

Na cestách však svého vyvoleného muže nepoznala. Jednou se procházela po Praze a na náměstí Jiřího z Poděbrad prodávali dva indiáni šperky. Jeden z nich si koupila a zároveň jednoho z prodavačů poprosila, zda by ji nespravil prsten. Byl to César. Láska je tehdy naprosto pohltila. A potřebovali k tomu jen malou chvilku.

Do Peru ji to táhlo vždy

Jejich setkání bylo sice osudové, ale Erika ho až za takovou náhodu nepovažuje. Do Peru jí to prý táhlo odjakživa. Začalo to už spisovatelem Hernánem Maminim, což je kečuánsky píšící šaman. Vydal dvě knihy o hledání ženské podstaty, a Erika je považuje za četbu, která ji zásadním způsobem v životě ovlivnila.

Chvíli předtím, než se s Césarem seznámila, chtěla cestovat do Himaláje a pak do Peru. Vnímá to tak, že sice necestovala, ale jihoamerická energie si ji našla jinak. V podobě lásky, která jí změnila život a dala jí novou energii žít. „Nedovedu si představit, co by s mým životem bylo bez dítěte dál,“ svěřila se.

Spekulace o sňatku

Zda jsou svoji, se neví. Na Instagramu se už Erika dávno podepsala jako „Erika Chunk“, což je vidět i v přiložené fotografii o pár odstavců výše. Ačkoliv na obrazovkách vypadá Erika jako nezastavitelné šídlo, které je i v pořadu Možné je všechno obvykle nejvýraznější personou, své soukromí si chrání. A tak by se vlastně nikdo nedivil, kdyby si i svatbu nechala pro sebe.

S jistotou však lze říct, že spolu mají dvouletou dcerku Almu. „Mám pocit, že děti si dopředu vybírají rodiče, vědí přesně, koho potřebují. Alma si vybrala, že bude napůl indiánka a napůl Moravanka,“ říká herečka. Dcerka byla počata naprosto vědomě, byť na děti došlo ve vztahu pro některé rychle. Stárková si rodinu přála z celého srdce a cítila, že nemá proč váhat.

Domácí porod

Mnohé překvapila, když se vydala cestou domácího porodu, ačkoliv byla připravena také na variantu, že bude muset jet do porodnice. „Uvědomuji si, že jsem měla štěstí, a rozhodně porody v nemocnicích nezatracuju,“ řekla později.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz