Hlavní obsah

S kým žije Ondřej Sokol? O 21 let mladší učitelku si chce vzít v Las Vegas

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

O svém soukromí se moderátor Ondřej Sokol baví jen zřídka, nijak se však netají tím, že má po svém boku nádhernou ženu. Nikola Šantava je o 21 let mladší, učí v mateřské školce a jedno dítě z předchozího vztahu už má.

Článek

Když by ještě Ondřej Sokol úplný mladíček, bláznivě se zamiloval do Kateřiny Lojdové, se kterou má dnes dvě děti - Adama a Ester. Seznámili se na stanici metra Českomoravská, kde čekali na autobus do divadla v Mladé Boleslavi. „Pomyslel jsem si, že ta holka má buď úžasně střiženou bundu, nebo pod ní úžasný prsa. No a zapůsobila na mě tím, že to tedy nebylo tou bundou,“ vtipkoval tehdy.

Nevyšlo jim to

V roce 2011 se najednou začalo mluvit o tom, že už rok tají Sokol rozvod. Ženatý byl 12 let a litoval, že nedokázal udržet dětem rodinu. „Sám jsem vyrůstal bez otce, máma od něj odešla hned, z porodnice už se domů nevrátila. Přál jsem si, aby moje děti měly kompletní rodinu, rozvádět jsem se za žádnou cenu nechtěl,“ přiznal tehdy. O rok později už pro něj byla Kateřina cizí člověk. Ta se pak nechala v rozhovoru pro deník Právo slyšet, že se vdávala nerozvážně a rozváděla se rozvážně. Kdyby se vdávala znovu, už by neměla růžové brýle na očích.

Foto: GWUZD PAVEL / Česká editoriální fotografie / Profimedia/ placená licence

Ondřej Sokol a Kateřina Lojdová v roce 2008

Našel tu pravou lásku

Ačkoliv po rozvodu dlouho říkal, že se na lásku necítí a bude trvat, než nějaké ženě otevře své srdce, nakonec se zamiloval do o 21 let mladší Nikoly Šantavy, se kterou se v roce 2019 zasnoubil v Londýně. Svatbu naplánovali v Las Vegas, jenže osud byl proti nim.

Nejdřív přišla světová pandemie, takže letět do Ameriky pro ně bylo nereálné. Pak museli čekat na divadelní prázdniny, najednou na to nebyl čas, pořád se to nehodilo. Ačkoliv touhy se vzít „kolotáčářským způsobem“, jak Sokol říká, se nevzdávají. V Las Vegas totiž funguje drive-in svatební okénko, kam přijedete autem, přes okénko podáte oddávajícímu dokumenty a je to. Přišel na to, když tam byl s Lukášem Pavláskem na natáčení dokumentu Cesta kolem světa. Bylo to tak kýčovité se sádrovými andělíčky a kytičkami, že mu to přišlo skvělé.

I tak si ale pochvaluje, že s Nikolou vlastně žádný papír nepotřebují. Funguje to mezi nimi už roky velmi dobře.

Romantické seznámení

Nikola učí v mateřské školce a také hlídá děti - mimochodem i ty režisérky Alice Nellis. A tak se seznámi, když hrál v Alicině filmu Andělé všedního dne.

To byl film, který nesl poselství, že si nemají lidé nechávat proklouznout štěstí mezi prsty, že život je konečný, má cílovou rovinku. Pro Sokola v mnohém osudový, a snad právě tam se nechal přesvědčit, že si může dovolit se po rozvodu zamilovat znovu.

Foto: Nextfoto / placená licence

S Nikolou je moderátor velmi šťastný

Mají dohromady tři děti

Dnes už má Ondřej Sokol dospělé děti, Nikol má jednoho školáka. Rodinu se jim daří držet pohromadě, všichni se vídají. Říká, že kdyby jeho děti novou partnerku neakceptovali, nemohla by být tak velkou měrou součástí života všech, zkrátka by to nefungovalo. Děti jsou pro Sokola velmi důležité, i když se s Lojdovou rozvedli.

Moderátor se nijak netají tím, že mají doma italskou domácnost a umí se dost „poštěkat“. Na druhou stranu mu to přijde mnohem lepší než dřív, kdy to v sobě tajil a problémy se kupily.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz