Hlavní obsah
Lidé a společnost

Veronika Kopřivová je podruhé těhotná. Ex Jaromíra Jágra konečně překročila stín své minulosti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Na internetu se o tom nějaký čas mluvilo, teď se podnikatelka Veronika Kopřivová rozhodla jít s pravdou ven. S partnerem, jehož identita je velkou neznámou, čeká druhého potomka. Zdá se, že je konečně zase šťastná!

Článek

S hokejistou Jaromírem Jágrem randila Veronika Kopřivová před osmi lety, což ji vlastně proslavilo. Už tehdy ji ale čekala krutá zkouška. Ihned se totiž začalo spekulovat, že tančila jako striptérka u tyče v jednom německém klubu.

Nezdála se paní Jágrové?

Bývalé finalistky Miss se tehdy Jaromír Jágr zastával, co mu síly stačily, i tak jí ale média nakládala na bedra až příliš. Proslýchalo se, že minulost plavovlasé kadeřnice se moc nezdá paní Jágrové, která si pro syna vždy přála to nejlepší z nejlepších.

Ačkoliv ale její syn je stále svobodný a bezdětný, byť už nějaký čas zadaný s modelkou Dominikou Branišovou, Kopřivová už brzy přivítá na světě druhého potomka.

Rozchod zvládli na jedničku

Dceru Ellu má s podnikatelem Miroslavem Dubovickým, se kterým oznámila rozchod loni v srpnu. Ačkoliv se čekalo, že budou lítat hromy a blesky, rozpad jejich vztahu byl poklidný a dodnes jsou blízcí přátelé. Dokonce všechna významná výročí jejich dcery slaví společně.

O jejím současném partnerovi se jen spekuluje, někteří jsou však přesvědčení, že jde o jakéhosi Dominika, se kterým by prý už měla být dokonce Veronika zasnoubená či vdaná! Na fotce, kterou oznamovali těhotenství jen pro Veroničiny předplatitele, si totiž někteří fanoušci všimli zásnubního prstýnku. Ale je opravdu zásnubní?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Veronika Kopřivová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz