Hlavní obsah
Umění a zábava

Začíná StarDance. Kdo našel na parketu lásku a koho naštval Eben?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Účastníci soutěže StarDance mnohdy nenacházejí na parketě jen skvělou kondičku a přízeň diváků. Někteří tam našli velkou lásku. Trvala pár let nebo skončila krásnou svatbou. Vzpomínáte si ještě na vztah Anny Polívkové a Michala Kurtiše?

Článek

Nedávno se veřejnost dozvěděla krásnou zprávu. Anna Polívková řekla v Itálii ano svému tajnému partnerovi Giussepemu. O tom neměla veřejnost ani tušení, protože se herečce jejich láska povedla dokonale utajit.

Anna Polívková a Michal Kurtiš

Do StarDance šla Anna Polívková v roce 2013, kdy Česká televize vysílala šestou řadu. Polívkové s Kurtišem tehdy celá show perfektně sedla, však si také došli pro vítězství. A to nejen na parketu, ale i v osobním životě.

Byli ve velkém zájmu médií, což má být ostatně důvod, proč Polívková své další vztahy před veřejností pečlivě skrývala. Její maminka Evelyna Steimarová prozradila, že je její dcera velký introvert a zájem veřejnosti není jejím koníčkem. S Kurtišem toho na ni bylo až příliš. Nakonec jejich láska nevydržela. O rozchodu se začalo mluvit na konci roku 2018, o půl roku později vyšlo najevo, že je Anna zamilovaná do o 13 let mladšího Jiřího Matouška. Ani tento vztah nevydržel, dnes je manželkou italského manažera, který dělá pro známý český pivovar. A podle úsměvu se zdá, že si na toho pravého musela zkrátka počkat.

Foto: Nextfoto / placená licence

Anna Polívková s manželem Giussepem

Jitka Čvančarová a Petr Čadek

Na StarDance se tahle sympatická dvojice neviděla poprvé. Setkali se totiž už na jednom z charitativních vánočních bazarů hereček Anny Geislerové a Tatiany Vilhelmové. Tam se dražil tanec s Petrem Čadkem, se kterým tančila Táňa ve druh řadě. A právě ten proběhl s Jitkou.

„Roman Holý sedl k pianu, my jsme si s Jitkou poprvé zatančili, a teprve pak přišlo na řadu naše seznámení. Myslím, že to byl docela neobvyklý začátek naší rodiny,“ vzpomínal Petr po letech. Ale jiskra přeskočila až mnohem později.

Když se pak Čvančarová vrhla také na StarDance, Čadek v jejím ročníku dělal poradce a jejích láska se rozhořela naplno. Brali se v roce 2011 na Mělníku. Společně vychovávají dcerku Elenu Emilii a syna Theodora Christiana. A ačkoliv se čas od času objeví v bulváru zaručená zpráva, že to mezi nimi nefunguje a rozvádí se, zdá se, že jsou zamilovaní stejně jako poprvé.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jitka Čadek Čvančarová s manželem Petrem

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Ve StarDance se zamilovala také herečka Marie Doležalová, známá ze sitcomu Comeback. Její srdce patří tanečníkovi Markovi Zelinkovi, se kterým tvořila v roce 2015 na parketu pár. Ještě na začátku soutěže tvořila pár s Pavlem Králíčkem, ale citům se poručit nedalo.

Že láska k tanci zkrátka patří dokázali tím, že soutěž vyhráli. Rádi pak říkali, že jim StarDance hodně dala. A nemýlili se, protože dnes jim doma dělají radost hned dvě ratolesti - Alfréda a Rudolf.

Zelinka v posledních dvou letech spolupracoval s pořadem StarDance jako hlavní choreograf, letos na jaře ale oznámil, že končí. Bylo to jen krátce poté, co se provalilo, že už v dalším ročníku neusedne do poroty Zdeněk Chlopčík.

Foto: Nextfoto / placená licence

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi

Tanečnice Lucie Hunčárová tvořila pár s Janem Onderem, po jehož boku tančila jedenáct let. Pak jí ale učaroval kuchař Emanuele Ridi. Tančili spolu v osmé řadě. „Bylo to komplikované a nepříjemné. Ale už je to za námi,“ řekla tehdy o rozpadu vztahu. Když se v další řadě StarDance neobjevila, mluvilo se o zášti, a že ji Onder vyštípal. „Je jasné, že tam musela být. Přece jenom jsme se nerozešli úplně obvyklým způsobem,“ řekla pak po letech.

V roce 2019 ale potvrdili, že se jejich cesty rozešly. Dali vyjádření na sociální sítě a domluvili se, že do médií nikdo z nich žádné vyjádření nedá. Ještě čtrnáct dní předtím Hunčárová říkala, že jde o hloupost a žádné problémy nemají. Ridi byl pár týdnů na Elbě, a tak se neviděli. Nakonec skutečně potvrdili, že jejich společná cesta je u konce.

Foto: Nextfoto / placená licence

Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi

O kterých dalších párech se mluvilo?

V roce 2019 se hojně spekulovalo o románku tanečníka Martina Prágra a jeho partnerky Gabriely Soukalové, tehdy Koukalové. Ani jeden z nich nikdy nepotvrdil, že by mezi nimi opravdu něco vzniklo, ale opravdou je, že velmi brzy po konci soutěže se Gabriela rozváděla.

Například web Expres tehdy přinášel jejich společné fotografie i informace, že pravidelně přespávají v apartmánech nedaleko Kavčích hor, které mají od produkce k dispozici. „Snažila jsem se co nejvíc dojíždět, doma jsem nejraději. Doma je doma. Ne každý den na to má ale člověk energii. Takže jsem byla ráda, že jsem mohla dostat příležitost být ubytovaná tady v Praze. Je to pohodlnější, protože ty tréninky míváme do noci a pak ještě jezdit hodinu za Prahu, to je vyčerpávající. Jsem teď víc pražská než domácí,“ vysvětlovala biatlonistka. Domů to přitom biatlonistka neměla dalek. Buď jak buď, na vážný vztah mezi nimi zřejmě nikdy nedošlo a každý z nich šel nakonec svou cestou.

Foto: Nextfoto / placená licence

Gabriela Soukalová a Martin Prágr

Žárlivost partnerů není tak ničím výjimečná. Účastníci tráví se svými tanečními partnery tolik času, jsou si blízcí, vzájemně se dotýkají. I letošní účastník přiznal pro web Super.cz, že neví, zda jeho manželka Johana na přímé přenosy dorazí. „Uvidím ještě, jak se moje paní popere se svou vnitřní žárlivostí. Já bych žárlil taky, pochopitelně. Lidi se na sebe budou lepit a podobně a musí spolu fungovat. Ale starší dcera chce chodit na každý přenos a chce mě vidět. Do toho i kolegové z divadla,řekl herec, který dře do roztrhání těla.

Své si zažila v roce 2016 i Miluška Bittnerová, která vypadla jako druhá. Tehdy byla zřejmě sympatická Markovi Ebenovi, který na její vnadnou postavu narážel, kdykoliv měl příležitost. „Miluška pochází z Hořic a je stejně jako podkrkonošská krajina svěží a zvlněná,“ řekl například. Když pak Bittnerová vypadla, přiznala, že jí to štvalo. „Já jsem na narážky ohledně mého poprsí zvyklá, ale od pana Ebena mě to velmi překvapilo, až jsem byla i naštvaná. Mohl si to zrovna v případě této kultivované akce odpustit.“

I tanečnice Veronika Lálová si užila vtípek moderátora Ebena. Když zvolila na parket tehdy velmi odvážný model, z něhož jí jen štěstím nevypadla ňadra, moderátor to komentoval slovy: „Dokážu si představit řadu krásných mladých dívek, kterým by slušely pánské plavky.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz