Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zorka Hejdová z Love Islandu prozradila, kdo u nich doma vydělává víc

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Je krásná, úspěšná a v českém rybníčku moderátorek nemá konkurenci. Přesto se Zorka Hejdová netají tím, že více u nich doma pořád vydělává manžel. Na Kanárských ostrovech je jí však velkou oporou a jeho práce musí jít z velké části stranou.

Článek

V posledních týdnech se pozornost Zorky Hejdové upírá na Love Island, který natáčí už potřetí na Kanárských ostrovech. Tam se musí s rodinou každý rok na několik měsíců přesunout. Doprovází ji manžel Míra Hejda i malý synek Nicolas.

Na Kanárech mají k dispozici vilu

Letos mají pronajatou luxusní vilu, kde mají ve dnech volna dokonalé soukromí. A jelikož Hejdová podle svých slov doufá ještě v několik dalších řad soutěže Love Island, dost možná si tu do budoucna nějakou svou vlastní nemovitost pořídí.

Její manžel Míra Hejda je totiž láskou k nemovitostem proslulý. V roce 2017 spustil vlastní internetovou televizi o bydlení, vyrábí seriály na téma rekonstrukcí a investic, neváhá prozkoumat i vody developerských projektů. Je spolumajitelem a generálním ředitelem skupiny Living Media, která cílí výhradně na marketing týkající se bydlení, architektury a designu. „Byť to tak může vypadat, protože jsem to já z našeho páru, kdo je vidět víc, on je ten, kdo vydělává víc,“ řekla Zorka šibalsky v rozhovoru. Na druhou stranu je ráda, že peníze u nich ve vztahu nejsou tabu.

„My to řešíme přirozeně, sdílíme spolu spoustu věcí, řešíme věci spolu. Včetně peněz. Já s ním spoustu věcí konzultuju a děláme věci proto, aby nám dávaly smysl,“ dodává krásná blondýnka.

Foto: Nextfoto / placená licence

Hejdovi platí za jeden z nejstabilnějších párů u nás

Zamilovaní i po letech

S manželem už je 15 let, a tak je dneska v showbyznyse známá hlavně jako Zorka Hejdová, její dívčí příjmení Kepková už by k ní nikdo nepřiřadil. Štafetu Love Islandu převzala od Nikol Moravcové, která moderovala první řadu. Byla sice krásná a sympatická, ale moderátorsky se u diváků nesetkala s úspěchem, a tak sáhla produkce podruhé přeci jen po někom zkušenějším. A zdá se, že se Zorka pomalu ale jistě stává ikonou celého Love Islandu.

Objeví se tam sice vždy na pár vteřin, aby někoho poslala domů nebo vyšťourala, proč se vztahy srdíček nikam neposouvají, na natáčení si ale vozí desítky dokonalých outfitů, včetně některých, které si nechává šít na míru. Pokud je totiž u nich doma někdo milovníkem módy, je to právě ona.

Zdroj: Evropa 2, wikipedia.org, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz