Hlavní obsah
Lidé a společnost

Chlap je od toho, aby snášel ženě modré z nebe, říká Ondřej Ruml. Měl krásnou Miss i tanečnici

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

Ondřej Ruml už si mže v klidu užívat rodinu

Ondřej Ruml se stal prvním hvězdným tanečníkem, který vypadl z letošního ročníku StarDance. I když přiznal, že to bolelo, zase až tak truchlit nemusí. Čekají ho další projekty a hlavně rodina.

Článek

Ve druhém kole třináctého ročníku StarDance poprvé došlo na vyřazování. Osudným se to stalo Ondřeji Rumlovi a jeho tanečnici Andree Třeštíkové. Ke svému valčíku zvolili známou písničku Přejdi Jordán. „Od minule o tisíc procent lepší,“ řekl v přímém přenose jeden z porotců Richard Genezer. Porota se shodla na tom, že klasika budete páru v dalších kolech slušet, protože Ruml je takový „prvorepublikový“ typ.

Ovšem v té době porotci ještě netušili, že zpěvák a Třeštíková StarDance opustí. „Nevím, co vlastně říct. Jsem vděčný, že jsem toho mohl být účastný a že jsem měl Andreu, která to se mnou neměla snadné a věnovala se mi. Občas jsem propadal depresi a skepsi, ale pak jsem si tanec užíval. Nejdřív jsem se přitom tance bál. Budu se snažit tanci nějakým způsobem věnovat dál,“ uvedl Ruml v děkovné řeči.

Dokázal, že slova poroty byla pravdivá

Pravdou je, že zpěvák bude moci dostávat taneční „tréninky zdarma“. Má totiž slabost pro tanečnice. Jeho současná partnerka Linda se mu věnuje profesionálně. Na druhou stranu sám Ruml přiznal, že to doma s tancem není tak horké. „Vidíme se teď docela málo, a když jsme spolu, řešíme jiný věci, než je práce a tanec,“ vysvětloval před nějakou dobou.

Na svou drahou polovičku však nedá dopustit. „Chlap je od toho, aby snášel ženě modré z nebe. Pokud si někdo myslí, že udělal dost, plete se. Pokud si chce udržet dobrou ženskou, musí to pořád dávat najevo, bojovat o ni. Měl by jí koupit kytku, vzít ji na večeři, do kina, do divadla, na pláž, na projížďku na motorce. Koupit jí dort nebo sladkost, uvařit. A navrch by měl chlap sloužit i jako studna. Když ženská přijde domů a je vytočená, musí si to poslechnout, to je také moc důležité,“ dal jasně najevo, jak moc si partnerky a žen obecně váží.

Vlastně i tímto dokázal, že porotci měli s tím „prvorepublikovým“ chlapíkem pravdu. Ondřej Ruml opravdu občas je jako z jiného slova, v tom pozitivním slova smyslu.

Cesta ke spokojenosti

Tanečnice jsou tak trochu Rumlovým osudem. Před Lindou byl totiž ženatý s exotickou kráskou Doriz Martinez. Mají spolu dokonce dceru Rozálii, které je už pět let. „Hudební geny určitě má, stejně jako rytmus, slyší muziku. Někdy mám pocit, že si zpívá nějaké své vymyšlené melodie vlastním imaginárním jazykem, což mě fascinuje,“ řekl o své holčičce nedávno Ruml.

Každopádně manželství s Martinez nevyšlo, pár se před nějakou dobou potichu rozešel. Mluvilo se o tom, že za tím stály kulturní rozdíly. Když všechno vyplavalo na povrch, krásná Kubánka už byla dávno šťastná po boku jiného muže. Jejím vyvoleným se stal podnikatel Jaromír Zbranek, se kterým dokonce sdílela zamilované fotky.

Ještě před Martinez Ruml randil s krásnou vicemiss z roku 2007 Lilian Sarah Fischerovou. Jejich vztah byl ale podle všeho jako na horské dráze, navíc na sebe prý neměli příliš čas. Logicky se tak asi stalo to, co muselo - rozešli se. Dodnes však spolu normálně komunikují, žádná nevraživost mezi nimi tedy nepanuje. Navíc půvabná brunetka už nějakou dobu rodinu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz