Hlavní obsah
Umění a zábava

Chyby v seriálu ZOO: Burešová si to za rámeček opravdu nedá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Se souhlasem Prima FTV

Smích je v případě Evy Burešová často spíš křečovitý

V létě bude podle zatím neoficiálních informací z televize Prima ukončeno natáčení seriálu ZOO. Spousta lidí si oddechne, asi včetně některých jeho protagonistů. Chyb se totiž objevuje hodně.

Článek

Vsadit na „zvířecí“ seriál bylo jistě dobrým nápadem, jenomže na seriálu ZOO je vidět, že je šit snad až příliš horkou jehlou. Unikají maličkosti i věci docela zásadní, nějaká nesrovnalost se najde takřka v každém díle. Možná je čas si říct, že to bylo fajn, ale už toho bylo vážně dost. Ještě, že se natáčení podle všeho blíží ke konci.

Podivná postava soudce

Fanoušci seriálu si jistě pamatují na Evu Burešovou (Viky) v červené paruce, ve které „běhala“ několik prvních dílů a do které se soudce bezmezně zamiloval. Otázka však je, jak je na tom s vášní, protože nejenže paruka nikdy nespadla ani během „divokých“ nocí, soudce si však nevšiml ani totožných nehtů „dvojčat“. Dokonce ignoroval i totožných hlas těchto „dvou“.

Mimochodem, zajímavé je i to, že ctihodný soudce neplatí na svého syna alimenty, což je z několika dílů zřejmé. Těžko říct, jak by s takovým škraloupem mohl vykonávat své povolání a tvrdit, že je bezúhonný.

Dokonalá matka? To fakt ne!

Hodně dlouho dostává od diváku vyčiněno i sama Eva Burešová. Má smůlu v tom, že si hodně lidí postavu Viky ztotožňuje s reálným životem hvězdy televize Prima. Nicméně je to i chyba scénáře, protože v celém seriálu si Viky jen zřídka hrála se svým synem Péťou, spíš vypadá jako „krkavčí“ matka, která myslí spíš na byznys.

A když už jsme u ní, hodně lidí se pozastavovalo nad tím, proč nepronajala byt, když v něm nebydlela? Vždyť by se jí pak mnohem lépe dýchalo a nemusela by řešit, kde vezme na splátky hypotéky. Docela netradiční přístup.

Další zvláštní nedostatky

Podivná byla i smrt Eduarda v podání Marka Taclíka. Ten samozřejmě musel být vyřazen „ze hry“, protože začal natáčet Kriminálku Anděl na konkurenční televizi, přesto šlo určitě vymyslet lepší odchod ze scény, že tsunami v Thajsku, což je událost, která rozhodně není běžnou katastrofou, který by se vyskytovala každý rok.

Za povšimnutí stojí hned v úvodu i děti soudce Kříže. Benovi a Sofii začne Viky dělat chůvu, nezazní ani slovo o školce či jiných aktivitách. Asi prostě další podivnost v soudcově životě.

Divné také je, když se hned na začátku první epizody snaží Táňa Pauhofová dohonit autobus, ten jí ujde, tak jde na jiný. Ovšem autobus linky 39 místem vůbec nejezdím navíc typ Iveco Urbanway na této lince vůbec nejezdí.

No, uvidíme, snad to ZOO doklepe se ctít.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz