Hlavní obsah

Čvančarovou slavný partner podváděl s prostitutkami. Drama prožila i s Čadkem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Jitka Čvančarová a Petr Čadek jsou stále jako dvě hrdličky

Role manželky a maminky Jitce Čvančarové sluší. Cesta ke štěstí však nebyla vůbec snadná, zažila na ní spoustu bolesti. Přitom před třinácti lety málokdo věřil, že jim to s Petrem Čadkem vydrží.

Článek

V seriálech jako Doktor Martin, Černé vdovy a samozřejmě i Most! byla Jitka Čvančarová nepřehlédnutelná. Ostatně ona je taková i v reálném životě. I když někdy působí nepřístupně a snad i namyšleně, vlastně to není na škodu. Zejména pokud jde o muže. Touto její „slupkou“ totiž dokázali proniknout jen ti nejodvážnější, kteří pak herečce stáli za pozornost.

Svou první velkou lásku potkala během studií JAMU, spolužák Ján Jackuliak ji okouzlil. Kdo ví, jak by se její život odvíjel, kdyby se tenkrát nechala přesvědčit, vzala si ho a usadila se. Ona se na to ale ještě necítila, navíc se jí začala rozjíždět kariéra v Praze. Odmítla ho, což Jackuliak těžce nesl. Narychlo se oženil s jinou ženou, manželství se jim ale celkem logicky brzy rozpadlo.

Zhroutil se jí svět

Čvančarová toho ale nijak litovat nemusela. Zamilovala se totiž do charismatického Martina Hofmanna a zdálo se, že jsou si opravdu souzeni. Fungovalo jim to nejen v soukromí, ale i pracovně. Třeba v Cyranovi z Bergeracu byli prostě úžasní. Herečka se vznášela na obláčku, malovala si budoucnost tak, jak si ji vždycky vysnila. Jenže pak přišla obrovská rána. Během natáčení seriálu Dokonalý svět se dozvěděla, že je ji partner nevěrný. A aby toho nebylo málo, nebyla to jen tak obyčejná milenka.

Na Hofmanna totiž prasklo, že si poměrně často objednával služby jedné eskortní služby. Čvančarové se najednou zhroutil svět. Všechno, co plánovala, bylo najednou podružné, zbytečné a pryč. Herci dlouho nemohla odpustit. Až po několika letech ji bolest přešla, dnes spolu mohou normálně fungovat a dokonce se dá říct, že se z nich stali kamarádi. Ostatně práce na seriálu Most! byla důkazem.

Miminko, potrat a nakonec vytoužený syn

Nutno ale také říct, že se snáze odpouští, pokud máte v srdci někoho nového. A to byl i Čvančarové případ. V roce 2011 se provdala za tanečníka Petra Čadka, jejichž vztah začal díky taneční soutěži StarDance, kde tvořili pár. Hodně lidí si tenkrát myslelo, že jde jen o románek, který brzy skončí. Stal se ale pravý opak, opravdu se do sebe zamilovali a jejich vztah je stále pevný jako skála. Jen několik měsíc po svatbě herečka přivedla na svět dceru Elenu Emilii.

Plánovali i druhé miminko, osud tomu ale bohužel chtěl jinak. Už během těhotenství měla herečka potíže, druhé těhotenství pak skončilo potratem. Zřejmě se na tom podepsaly i další okolnosti. Starala se totiž o nemocnou maminku, Čadek ji byl v té době velkou oporou. Druhého miminka se ale nakonec přeci jen dočkali. Shodou okolností (nebo zásahem osudu) se syn Theodor Christian narodil přesně ve stejný den, jako zemřela Čvančarové maminka.

Pro herečku nikdy nebyla její práce naprosto vším, což samozřejmě neplatí ani v době, kdy má pohromadě úžasnou rodinu. Nabídky pečlivě zvažuje, aby se mohla věnovat svým nejbližším. A také charitativní činnosti. S manželem si uvědomili, že řešit maličkosti nemá cenu, věnují se tak jen tomu podstatnému a užívají si rodinné pohody.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Martin Hofmann

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz