Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jiřího Dvořáka v dětství opustila máma. Jeho vztahy jsou složité, ženu mu přebral kámoš i Trnavský

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

S dcerou Annou si Jiří Dvořák perfektně rozumí

Charismatický chlapík, na kterém mohou ženy oči nechat. I díky tomu před několika lety vyhrál StarDance. Jenže vztahy Jiřího Dvořáka nejsou zrovna tím, čím by se herec mohl nějak extra chlubit.

Článek

Kdyby se v Hollywoody točil film o Fredu Asterovi, tak je naprosto jasné, že by měl dostat hlavní roli. To o Jiřím Dvořákovi prohlásila porotkyně SuperStar Tatiana Drexler. Herec si to taneční soutěž užíval. „Baví mě oblékat si smokingy, fraky, žakety. Vnímám je jako odznaky určité kultury a noblesy,“ usmíval se v rozhovoru pro iDnes. Nutno říct, že vypadal opravdu úžasně. Jak je tedy možné, že mu nevydržel žádný vztah?

Jiří Dvořák zažil bouřlivý vztah svých rodičů. Rozvedli se, pak se znovu vzali, později však přišel další rozvod. Budoucí herec tak zůstal jen s tatínkem, jeho maminka od nich odešla. Hodně dlouho nechápal, proč to udělala, usmířit se s ní dokázal až po otcově smrti. Možná právě zde je ale třeba možné hledat důvody, proč Dvořák s žádnou ženou nevydržel.

Vždycky se něco stalo

Svou první velkou lásku potkal na JAMU. Se Zuzanou Stivínovou chodili na vysokou školu, zasnoubili se a plánovali svatbu. Jenomže těsně před jejich velkým dnem mu ji přebral nejlepší kamarád Tomáš Cisárik, který je dnes zvukařem. Přesto se s Dvořákem s Cisárikem nerozkmotřili, dodnes se vídají a navštěvují. Navíc krátce po ukončení studií se Dvořák oženil. Jenže nevyšlo to ani se slovenskou operní pěvkyní Yvettou Tannenbergovou. Rozvedli se po dvou letech. Umělkyně bohužel před časem zemřela na nádor na mozku.

Během natáčení filmu Vůně vanilky se herec zamiloval do Barbory Munzarové. Vzali se a zdálo se, že jejich vztah je naprosto dokonalý. Narodila se jim dcera Anička, žili v domě společně s rodiči Munzarové, kteří si zetě oblíbili. Zase ale přišla krize a během práce na seriálu Ordinace v růžové zahradě se Munzarová zamilovala do kolegy Martina Trnavského a s Dvořákem se rozvedli. Herečka si poté svého kolegu vzala.

Na další dítě se necítil

Naštěstí se ale vždy dokázali shodnout na všem, co bylo ve prospěch jejich dcery. Zřejmě i proto s ní má dnes Dvořák skvělý vztah. „Dospěli jsme tak daleko, že mi posílá i fotky kluků, který se jí líbí. Beru to za obrovskej úspěch,chlubil se hrdý otec, který si chvíli po rozvodu našel právničku Jitku Randárovou. Ani tento vztah ale nevyšel. Zejména proto, že ona chtěla děti, on se už dle svých slov na miminko necítil.

Nadějně pak vypadal Dvořákův románek se slovenskou herečkou a moderátorkou Martinou Zábranskou. Podle ní za to mohla hlavně vzdálenost, která je dělila a také pracovní vytížení herce i jeho o osmadvacet let mladší partnerky. Těžko říct, jestli ještě najde tu pravdou, nebo i další vztahy dopadnou tak, jako ty předchozí. Před pár týdny ho fotografové vyfotili s půvabnou brunetkou a hodně jeho fanoušků si přeje, aby jim to vydrželo.

Přitom Dvořák je oblíbený i mezi kolegy, platí za člověka, který nikdy nedělá problémy. „Jirka je neuvěřitelně laskavý. A není dogmatický. Když přijdou herci s lepším nápadem, než má on, tak pokorně sklopí ty své uši a přijme lepší variantu,“ prohlásil o něm například režisér Jiří Strach, který herce obsadil do role čerta Uriáše ve filmu Anděl Páně.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz