Hlavní obsah

Mám poměr s tchánem. Je v tolika věcech lepší než jeho syn, říká Marta (24)

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Je moc spokojená

Svým způsobem má spokojené manželství. Její manžel však neví, že je to díky někomu třetímu. Marta se prakticky hned po svatbě začala scházet se svým tchánem. A nemůže si to vynachválit.

Článek

Dalo by se říct, že manželství může fungovat, i když jeden z partner žije v totální nevědomosti. Otázka ale je, jak dlouho se tak může dít. Martě její zálety procházejí už dva roky, aniž by si jich kdokoli všiml. Když to děláte chytře, tak jste v pohodě,usmívá se mladá dáma, které kouká z každého oka deset čertíků. Sama říká, že se v manželství nenudí, protože si našla koření, které nudě zabraňuje. Co na tom, že tím „kořením“ je její vlastní tchán.

Jiného už nechtěla

Poprvé se s ním opravdu hodně bavila na své svatbě. Byl totiž jeden z mála, kdo se neopil pod obraz. „Tak nějak jsme si zbyli. Klábosili jsme několik hodin. Manžel byl spokojený, že jsem v dobrých rukách. Možná už tenkrát bych se s ním vyspala, kdybych neměla „povinnou“ svatební noc. Každopádně jsme si pak začali psát, postupem času došlo i na docela žhavé zprávy. Věděla jsem, že tohle mě bude bavit,“ vzpomínala Marta.

Přesto si dva, tři měsíce říkala, že z toho nic nebude, že zůstane jen u psaní. A vlastně si tenkrát myslela, že to tak bude dobře. „Neuměla jsem si představit, že bych manžela podváděla tak brzy po svatbě a ještě s jeho tátou. Ovšem osud si někdy vymyslí hodně zajímavé cesty, jak nám sdělit, že máme všechno dopřed nalajnované a stejně se neubráníme.“ Marta se se svým tchánem nakonec setkala. Na kafe, jak si naivně myslela. Skončili na hotelu. A ona zjistila, že už jí asi žádný muž nebude víc bavit. Dokonce ani vlastní manžel.

Všichni byli spokojeni

Marta si vymyslela kurz dánského jazyka, aby mohla tchána vídat. To ale nestačilo, takže „začala chodit“ na tenis. Sice ho nikdy nehrála, její manžel ale měl ke sportu hodně daleko, takže měla jistotu, že je v „bezpečí“. Cítila se pořád lépe a lépe. „Žiji tak, jako nikdy předtím. Jednou, dvakrát týdně jsem si užívám tak, jak mě nikdy nenapadlo. A manžel si to pochvaluje, má radost, že jsem spokojená a jak dobou náladu mám. Takže on se má doma také skvěle, aniž by tušil, co se děje.“

Neumí si představit, že by to s tchánem přerušila. „Je vyspělejší než můj manžel. Je lepší v posteli. Má přehled, umí skvěle vyprávět, má velké znalosti o mnoha věcech. Prostě je v tolika věcech lepší než jeho syn, že se to ani nedá spočítat,“ uvažovala plavovláska.

Je rozhodnuta „hrát“ to takto na dvě strany co nejdéle to půjde. A jestli to jednou praskne? Pak je ochotna jít za tchánem a s manželem se rozvést. „Manžel je fajn, ale na svého otce prostě nemá. Třeba by to i pochopil. I když se obávám, že už by s tátou nikdy nepromluvil. Takže pro jeho dobro doufám, že se nikdy nic nedozví.“

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz