Hlavní obsah

Oskar Hes ze StarDance žije s mužem, přitom chodí s krásnou Dorotou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Jan Nedbal a Oskar Hes - kamarádi i spolubydlící

Oskar Hes patří k favoritům třináctého ročníku StarDance. Tanec má v genech. A i když je idolem mnoha žen a dívek, jeho srdce už je téměř dva roky zadané. Patří krásné Dorotě, se kterou ale nebydlí.

Článek

Otcem Oskara Hese byl choreograf Richard Hes, který zemřel v roce 2014. V osmdesátých letech zakládat taneční skupinu UNO, která se stala „líhní“ mnoha talentovaných tanečníků. Maminkou hvězdy StarDance někdejší výborná tanečnice Marcela Karleszová. Je tedy zřejmé, že měl po kom zdědit nesporné pohybové nadání a cit pro pohyb na parketu.

„Bráchové“ doma i před kamerou

Maminka svého syna také podporuje během přímých přenosů, doprovod jí dělá Hesova překrásná přítelkyně Dorota Suchá. Fanynky mladého herce, který zářil v minisérii Iveta či seriálu Kriminálka Anděl, tak mají smůlu. „Vídáme se po večerech, a když mám náhodou jeden den volna, tak se ho snažím trávit s ní,“ prozradil už dříve Hes a pochvaloval si, že jeho vyvolená není z branže. „Neříkám, že ruce pryč od hereček, ale ani to nevyvracím,“ usmíval se.

Jsou spolu už téměř dva roky. Společné bydlení ale zatím neplánují. „My se navštěvujeme, vidíme se skoro každý den, takže o společným bydlení sice přemýšlím, ale zatím to není na pořadu dne,“ vysvětlil herec. Ostatně se zdá, že mu velmi vyhovuje stav, jaký je nyní, v jedné domácnosti totiž žije se svým kamarádem a hereckým kolegou Janem Nedbalem.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Oskar Hes a jeho Dorota

Někteří lidé si dokonce v minulosti mysleli, že Hes a Nedbal tvoří pár. Tak blízcí si podle všeho jsou. „Prostě se z nás stali bráchové,“ tvrdil sympaťák, jehož kariéra v posledních měsících stoupá opravdu raketovou rychlostí. A případný úspěch ve StarDance by tomu s největší pravděpodobností ještě pomohl. Není bez zajímavosti, že tihle dva si sourozence dokonce zahráli. Dostali totiž hlavní role ve filmu Bratři - Nedbal si zahrál Ctirada Mašína, Hes Josefa Mašína, se kterým se osobně setkal.

Popere se s čímkoli

Určitě bude zajímavé sledovat nejen to, jak dopadne společný život Nedbala s Hesem a kdy to „rozvrátí“ jejích přítelkyně. Partnerku má totiž i starší z dvojice. Za pozornost ale jistě bude stát i kariérní posun Oskara Hese. Má určitě našlápnuto k velmi světlým zítřkům. Už nejednou dokázal, že mu není cizí prakticky žádná postava. Mnoho diváků má ještě v živé paměti parádní ztvárnění Rudolfa Hrušínského nejmladšího coby superstar „devadesátek“. Originál a jeho „kopie“ byli prakticky k nerozeznání.

Navíc Hes má smysl pro humor, byť trochu černý. Dokázal to ve videu, které boří sociální sítě. Nutno říct, že mu zdatně sekunduje kolega a zároveň konkurent ze StarDance Jiří Ježek. Toho Hes ve videu „připravil“ o nohu. „Jste bombarďáci, oba!“ komentovala to například Leona Machálková. „Strašně vtipný! Miluju,“ přidala se Adéla Gondíková a celá řada dalších lidí.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz