Hlavní obsah
Lidé a společnost

Rozsekal jsem skříň, umyvadlo a nakonec celý pokoj, říkal Michal David. Přiznal nemanželského syna

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

Hitmaker býval pěkné kvítko

Dnes Michal David působí jako pohodář a celkem klidný člověk. Nebylo to tak ale vždycky. Také on uměl udělat pořádný skandál. A zdaleka to nebyla jen nevěra a nemanželský syn, ke kterému se přiznal.

Článek

Když se Michal David seznámil se svou budoucí manželkou, už byl velmi populární a fanynky se na něj „sypaly“ ze všech stran. Zřejmě i proto nebyli rodiče Marcely Skuherské příliš nadšeni, když jim ho představila jako svého partnera. Navíc na to šli hudebník a někdejší vynikající tenistka dost rychle. Snad i proto, že ani jeden o tom druhém netušili, že je ve svém oboru tak slavný. Skuherská krátce po jejich seznámení odletěla do zahraničí a když se vrátila, Davidovi zavolala. Za týden už spolu bydleli.

Prasklo to na maturitním plese

Tenistka dlouho věřila, že její manžel (vzali se v roce 1987), zástupy fanynek odráží a žádný úlet se v jeho případě konat nebude. Jenomže se ukázalo, že měla příliš naivní představy, David jí byl nevěrný. „Otevřelo mi to oči. Uvědomil jsem si, co v Marcele jako svojí ženě mám. Za nic na světě bych ji nevyměnil,“ kál se zpěvák. A opravdu to chvíli vypadalo, že nevěra jejich vztah posilnila.

Po osmnácti letech ale pro jeho manželku přišel další šok, když její partner přiznal, že má syna Petra. „Byla to taková letmá známost na diskotéce. Jednou za mnou přišla, že je ve čtvrtém měsíci, ale že si nepřeje, aby někdo věděl, že je to moje dítě,“ vysvětloval David. Vše prasklo na Petrově maturitním plese a zpěváka mrzelo, že s ním nebyl v důležitých letech. Snad i proto se mu pak snažil všechno vynahradit. Se Skuherskou měl zpěvák dvě dcery, Kláru a Michaelu. Mladší holčička bohužel v devíti letech zemřela na leukémii.

Marihuana a alkohol

I když Michal David většinu svého života působil jako slušňák, skandály se mu sem tam nevyhnuly. A nešlo jen o nemanželského syna. Před lety, když koncertoval na Slovensku, si na pokoji několikrát potáhnul marihuany. Výsledek byl značně překvapivý pro zpěváka i jeho okolí. „Nejdřív jsem si říkal, vždyť to nic není, ale zničehonic jsem si říkal, sakra najednou mám nějakou sílu, jako buldozer. No a tak jsem tak rozsekal skříň, pak umyvadlo a nakonec celej pokoj,vzpomínal s úsměvem. Rychle však dodal, že to byla výjimka a že ho drogy nikdy nebraly.

Ovšem řádit uměl klidně „jen“ pod vlivem alkoholu. Když se v divadle Broadway konala stá repríza muzikálu Tři mušketýři, přišel tam značně „pod parou“. Ještě předtím totiž zavítal na premiéru filmu Hostel, kde si s kamarády dal pár panáků becherovky. Pořádně to s ním ale zamávalo a v divadle Broadway se nestačili divit. „Nejdřív jsem měl prý na jevišti dlouhý proslov. Osobně si z toho nepamatuju nic,“ potvrdil.

To ale nebylo zdaleka všechno. Následujícího dne si totiž David myslel, že představení prošvihl. Zavolal tedy šéfovi divadla Oldřichu Lichtenbergovi s omluvou. Ten mu ale řekl, že tam byl a že měl dokonce vystoupení. „Musel prý zalézt pod sedačku. I trapasy ale musíte brát tak, jak přijdou. Lidi se dokonce úžasně bavili,“ měl jasno David. Tenkrát mu však do smíchu rozhodně nebylo. Každopádně i tato extempore jsou důkazem, že sem tam má prostě ‚„zkrat“ každý.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz